Hallands Sjukhus, Specialisttandvården

Din roll hos oss

Söker du nya utmaningar och en arbetsplats med många kollegor är du välkommen med din ansökan. Som tandsköterska på Specialisttandvården Halmstad arbetar du tillsammans i team med andra tandsköterskor, tandhygienister, medicinska sekreterare och tandläkare, för patienternas bästa!

Inom specialisttandvården bedrivs vård inom alla de nio, odontologiska specialiteterna. Vi har nu behov av en tandsköterska som vill arbeta i ett eller flera specialistområden beroende på intresse och erfarenhet.

Hos oss träffar du patienter med olika vårdbehov och vi arbetar inom ett brett behandlingspanorama. Remisser kommer från både allmäntandvård, specialister samt privata kliniker.

Vi erbjuder ett intressant och utvecklande arbete, god arbetsgemenskap och god stämning. Vi arbetar i en positiv anda där teamarbete och utveckling av verksamheten är naturliga inslag.

För att verksamheten hos oss ska flyta på effektivt har vi som mål att alla skall kunna arbeta inom fler ämnesområden. Administrativt arbete ingår i tjänsten.

Placeringsort i Halmstad.

Om arbetsplatsen

Specialisttandvården har ett länsövergripande ansvar med verksamhet vid sjukhusen i Halmstad och Varberg. Vi bedriver behandling av patienter remitterade till oss från övriga verksamheter inom sjukhuset samt från privata och offentliga vårdgivare. På specialisttandvården bedrivs specialistutbildning och efterutbildning av tandläkare samt utbildning för tandhygienister och tandsköterskor. Forskning och utveckling ses som en viktig del av verksamheten.

På kliniken i Halmstad finns sexton behandlingsrum, fyra operationssalar, en särskild enhet för käk- och ansiktsröntgen, sterilenhet, reception. Patientadministrationen sker i VAS och Carita.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har tandsköterskeexamen och gärna några års yrkeserfarenhet.  Du har hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad. Du har god samarbetsförmåga, god kommunikationsförmåga, är lösningsorienterad och bemöter patienter på ett lyhört och professionellt sätt. Du tänker i termer av förbättringar och ser möjligheter i förändringar. Som person är du stabil och serviceinriktad. Du är duktig på att strukturera och prioritera dina uppgifter samt genom god kommunikation med kollegor lösa eventuella problem i daglig drift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/596
Kontakt
  • Irsa Hurtic, Avdelningschef, 035-134082
  • Helene Amnebjer, Avdelningschef, 035-134009
Facklig företrädare
  • Kristina Andersson, Vision, 035-134057
Publicerat 2024-05-23
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb