Hallands sjukhus

Söker du efter ett varierande och utvecklande arbete i en härlig kollegial gemenskap? Vill du vara med och göra skillnad varje dag? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som är legitimerad fysioterapeut och intresserad av att arbeta mot akutvårdsavdelningarna på Hallands sjukhus. Den exakta placeringen sätts efter verksamhetens behov i kombination med din kompetens och erfarenhet. De huvudsakliga arbetsuppgifterna är patientarbete på vårdavdelning med bedömningar, rehabiliteringsinsatser baserat på patientens behov och ofta överrapportering till nästa vårdnivå. I det dagliga arbetet kommer du samverka med kollegor med olika kompetenser i team.

För att du som ny medarbetare hos oss ska känna dig trygg i dina arbetsuppgifter så kommer du få en erfaren kollega som handledare och en introduktion anpassad till dina tidigare erfarenheter.

Om arbetsplatsen

På Rehabiliteringskliniken i Halland arbetar idag ca 280 medarbetare. Här finns arbetsterapeuter, dietister, kuratorer, logopeder, psykologer, fysioterapeuter, läkare, sjuksköterskor, undersköterskor/rehab-assistenter. Alla professioner verkar i ett nära samarbete med alla kliniker som bedriver patientverksamhet.

På Sjukgymnastiken och Arbetsterapin Hallands sjukhus Varberg/Kungsbacka är vi ca 40 medarbetare; fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter, rehabassistenter och en avdelningschef. Större delen av vår verksamhet innefattar insatser inom slutenvård på vårdavdelning men här finns även öppenvårdsmottagning inom olika områden.

Vi erbjuder en välmående arbetsplats med en inkluderande, öppen och trivsam atmosfär. Här finns goda förutsättningar för kompetensutveckling, ett närvarande och engagerat ledarskap och en trevlig arbetsmiljö. Vi har ett aktivt utvecklingsarbete där vi bland annat tar fram digitala lösningar för ökad tillgänglighet, kvalitet och effektivitet inom våra arbetsområden.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad fysioterapeut och har ett genuint intresse för människor och trivs med att arbeta i nära samverkan i team. Du bidrar till arbetet genom att vara flexibel, lyhörd och ansvarstagande. Som kollega sätter du laget framför jaget och du vill ta dig an dina arbetsuppgifter med fullt engagemang. Vi månar om att ha rätt person på rätt plats och stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Intervjuer är planerade till v.30.

Vårt erbjudande

På Rehabiliteringskliniken finns:

  • Stimulerande arbetsuppgifter i nära samarbete med kollegor och team
  • Trivsam arbetsmiljö i en härlig gemenskap
  • Stöttning och handledning av erfarna kollegor
  • Möjligheter till kompetensutveckling ex internutbildning, förflyttningsutbildning
  • Ett närvarande och engagerat ledarskap

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde September 2024 eller enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/579
Kontakt
  • Josefina Kroon, Avdelningschef, 073-3037874
  • Anneli Johansson, Samordnare sjukgymnastiken, 0340-482113
Facklig företrädare
  • Åsa Hedin, Fysioterapeuterna, 035-139065
Publicerat 2024-06-03
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb