Hallands sjukhus

Vill du jobba tillsammans med engagerade kirurger, sjuksköterskor och undersköterskor? Välkommen att söka till oss! Vi söker just nu sjuksköterskor för både dag- och rotationstjänster!

Om tjänsten

Hos oss får du ett varierande arbete med möjlighet till utbildning och utveckling inom din yrkesroll som sjuksköterska. Här möter du ett spännande vårdförlopp i en föränderlig miljö vilket är en utmaning. Vårt arbete grundar sig i patientens behov, där omvårdnaden utformas individuellt och präglas av ett professionellt bemötande. 

Vi vill att vår personal ska göra det som de är bäst på - avancerad kirurgisk omvårdnad av patienterna! Därför har vi vårdnära servicepersonal som sköter städning, förrådshantering, patientkök med mera. Detta arbetssätt frigör tid för sjuksköterskor och undersköterskor som i stället används till patienter.

Vi söker sjuksköterskor till dag/kväll och helgtjänst. Möjlighet att rotera till natt kan finnas när kompetensen tillåter. Inskolningen är individanpassad och känslan av trygghet är något vi ser som viktigt för dig som ny sjuksköterska på vår avdelning.

Om oss

Vårdavdelningarna 2B/C är en gemensam avdelning med en personalgrupp, en avdelningschef och en bitr. avdelningschef. Avdelningen är indelad i tre Team, ÖGI (övre gastro), NGI (nedre gastro) och KAVA (kirurgisk akutvårdsavdelning). Vi tillämpar parvård och bemannar varje team med ett par, en sjuksköterska och en undersköterska. Det finns också en resurs under dagen och kvällen.

Mellan kl 07.00 och 15.30 har en undersköterska en samordnande funktion som huvudsakligen tar emot alla inkommande telefonsamtal, fördelar inkommande patientflöde allt eftersom inneliggande patienter skrivs hem och lämnar avdelningen. Bokar samtliga transporter och har kontakt med kommunen, operation, akuten och vårdplatskoordinatorn för att kunna optimera patientflödet.

Patienterna kommer till oss från olika platser beroende på anledningen till inläggningen som kan vara planerad eller akut. Mestadels är det från Postop efter en operation eller akutmottagningen, men inte sällan från annat sjukhus efter behandling eller från närliggande avdelning, då vi samarbetar när det gäller vårdtyngden. Händer också att patienten varit på ett mottagningsbesök och därefter ska läggas in på avdelning.      

Förnärvarande finns 21 vårdplatser och förhoppningen är att snart kunna öppna fler då det finns ett behov. Vårdtyngden bedöms kontinuerligt och vårdteamet förstärks vid behov. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. 

Samarbetsförmåga, noggrannhet, engagemang och flexibilitet ser vi som goda egenskaper. Ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och gott bemötande värderas högt. Vi söker dig som vill bedriva ett aktivt arbete under utveckling för en modern sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Är du nyfiken på hur det är att jobba hos oss är du varmt välkommen att göra ett besök på avdelningen och träffa chef, andra sjuksköterskor och övrig personal. Möjlighet finns att få gå med ett arbetspass för att se om det är något för dig.

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/417
Kontakt
  • Maria Sivertsson, Avdelningschef, 0340-647902
Facklig företrädare
  • Marika Magnusson, Vårdförbundet, 0340-482272
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb