Hallands sjukhus

Om tjänsten

Smärtmottagningen är ett tvärprofessionellt multimodalt team på specialistvårdsnivå. Teamet består av arbetsterapeut, fysioterapeut, kurator, läkare, psykolog, psykoterapeut och sjuksköterska.

Som mottagning erbjuder vi en konsultations-, behandlings- och rådgivningsfunktion för patientansvariga läkare samt även för andra yrkeskategorier inom närsjukvård och specialistsjukvård för patienter med komplex smärtproblematik, både akut och långvarig. Förutom farmakologisk och fysikalisk behandling arbetar vi med aktiv smärthantering i olika former, både individuellt och i grupp. I uppdraget ingår även att öka kompetensen kring smärta och smärtbehandling i Region Halland.

Smärtmottagningen befinner sig i en utvecklingsprocess då vi fått ett utökat uppdrag.

Vi söker nu psykolog till teamet. Som psykolog har du en viktig roll i att utveckla verksamheten ihop med övriga teamet. Tillsammans bygger vi en verksamhet och en arbetsmiljö där varje medarbetare är en viktig och uppskattad del i helheten. Du är själv med och påverkar resultatet.

Som specialistmottagning värdesätter vi spetskompetens och månar om att ge goda möjligheter till vidareutbildning. Vi erbjuder handledning.

Tjänsten är på heltid men finns önskemål om deltid kan det bli aktuellt enligt överenskommelse.

Arbetstiden är dagtid måndag -  fredag.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad psykolog och gärna har erfarenhet av att möta, bedöma och behandla patienter med smärttillstånd. Har du vidareutbildning i och/eller har erfarenhet av KBT (Kognitiv beteendeterapi) och ACT (Acceptance and Commitment Therapy) är det meriterande. Vidareutbildning inom andra relevanta områden såsom smärta, psykiatri eller somatik är av stort värde. Erfarenheter av utvecklings- och projektarbete och även undervisning är också kompetenser vi har glädje av.

Som person är du trygg i din professionella yrkesroll och van att arbeta självständigt. Vi ser också att du har vana och trivs med att arbeta i team. Du ser möjligheter lika klart som svårigheter, och tar initiativ och är flexibel för att nå lösningar. Du har ett gott bemötande och kan kommunicera tydligt. Du är förberedd på att varje arbetsdag är unik och du har förmågan att självständigt prioritera och planera arbetet. Du har en nyfiken och positiv inställning som gärna får smitta av sig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Planerade dagar för intervjuer är 13 och 20 maj. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller deltid enligt överenskommelse.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/415
Kontakt
  • Liselotte Almér, Avdelningschef, 072-5511870
Facklig företrädare
  • Angelica Spaak, Sveriges Psykologförbund, 0340-482197
Publicerat 2024-04-11
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb