Regionkontoret, IT och Digitalisering

Om tjänsten

Vi söker nu en systemsamordnare med uppdraget att arbeta med förvaltning och utveckling av information och applikation för Region Hallands stödsystem. I rollen som systemsamordnare för våra egenutvecklade försystem till affärssystemet arbetar du med:

 • Agil applikationsutveckling
 • Användarstöd och utbildning
 • Kundinsikter, krav- och behovshantering för kontinuerlig utveckling
 • Test och kvalitetssäkring
 • Applikationsadministration
 • Förändringar i databaser. SQL Server Management Studio
 • Medverka/leda i utvecklingsinitiativ

Om arbetsplatsen

IT- och digitalisering inom Region Halland är en regiongemensam funktion i ett högt utvecklingstempo, där vårt uppdrag är att tillhandahålla en smart och enkel digital vardag för hela organisationen. Vi arbetar också för att öka organisationens digitala förmåga och möjliggöra innovation och digital utveckling.

Tjänsten kommer att finnas på avdelningen Verksamhetsstöd och applikationer, där vi arbetar med förvaltning och utveckling av information och applikation kopplat till Region Hallands stödprocesser. Vi arbetar proaktivt i partnerskap med verksamheterna, kring behov och lösning med ansvar att säkerställa nytta för användare, verksamhet och intressenter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från Affärssystemprogrammet eller annan utbildning i kombination med arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi ser det som meriterande om du tidigare arbetat i en applikationsförvaltning och med agil applikationsutveckling. 

Som person ser vi att du har förmågan att arbeta på ett organiserat sätt och kan hantera flera uppgifter samtidigt. I ditt arbete är du bra på att planera och prioritera på ett effektivt sätt och ser till att deadlines uppfylls. Du trivs med att arbeta i team och är van vid att samarbeta med kollegor från olika avdelningar. Du delar med dig av din kunskap och erfarenhet för att stärka teamet och lyssnar på andra vilket gör dig öppen för feedback.

Vidare prioriterar du att ge högkvalitativ service till andra, är positiv, lyhörd och har goda kommunikationsfärdigheter. Du är proaktiv och tar egna initiativ för att förbättra arbetsprocesser och leveranser. Om du känner igen dig i de här egenskaperna och vill arbeta i en miljö där du kan växa och utvecklas, så är du välkommen att söka till oss!

Varmt välkommen med din ansökan!

I denna rekrytering tillämpar vi löpande urval och intervjuer, så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/702
Kontakt
 • Chatarina Melin, Avdelningschef, Chatarina.Melin@regionhalland.se
Facklig företrädare
 • Dragica Grahovac, Saco, 073-3021543
 • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
 • Emma Tengvall, Kommunal, 0104-761900
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-15

Tillbaka till lediga jobb