Hallands Sjukhus

Är du barnmorska och vill bli en del av vårt engagerade team? På Förlossningen och BB i Halmstad värderar vi barnmorskeyrket högt och arbetar för att kompetens och erfarenhet ska värdesättas. Vi vill främja arbetsglädjen och tror att såväl möjligheten att utvecklas som möjligheten till återhämtning bidrar till ökad trivsel och bättre arbetsmiljö.

Varför välja oss?

Vi har ca 2000 förlossningar/ år och handlägger både normala och komplicerade förlossningar från graviditetsvecka 28 och framåt. Hos oss får du hela bredden i en lagom stor miljö, vilket vi ser som en stor fördel.

Precis som forskningen visar så tror vi på vikten av kollegialt stöd. Därför eftersträvar vi att det är två barnmorskor vid förlossning och suturering. Vi arbetar i team tillsammans med undersköterskor och läkare. Vi har ett nära samarbete med neonatalavdelningen för att främja samvården mellan mor och barn.

Hos oss arbetar vi med processen ”Normal förlossning”. Det innebär att vi eftersträvar det normala förlossningsförloppet för alla våra patienter i den mån det är möjligt, utifrån rådande riktlinjer och vetenskap. Här har din erfarenhet som barnmorska och kunskap en central roll.

På BB arbetar barnmorskor och undersköterskor för att stötta den nyblivna familjen och ge dem en trygg start. De flesta familjerna stannar hos oss 1-2 dygn innan de åker hem. Vi har en BB-mottagning som är öppen veckans alla dagar. Här arbetar barnmorskor med specialistkunskap i amning. Arbetsuppgifterna består av amningsrådgivning, uppföljning efter hemgång, akupunktur, mm.

Våra barnmorskor erbjuds en förmånlig arbetstidsmodell med 34 h arbetsvecka under perioden september till maj, och 38,25 h/vecka juni till augusti, vid heltidsarbete. Vid rotation dag/natt är veckoarbetstiden 34 h/vecka året om och vid enbart nattarbete arbetar man 32 h/vecka året om.

Vi har ett arbetsklimat där vi värdesätter olika kompetenser och ser en styrka i våra olikheter. Vi är ett härligt gäng med bred kompetens. Vi arbetar löpande med att skapa förutsättningar för en hållbar arbetsmiljö.

Trygg start

För dig som är nyutexaminerad barnmorska, eller för dig som varit ifrån förlossningsvården en tid, erbjuder vi introduktionsprogrammet Trygg start. Det innebär att du tilldelas en mentor och får tid avsatt för inläsning av vårdriktlinjer, träning i suturering och CTG-bedömning, handledning och reflektion.

Visst låter det spännande? Vill du veta mer om oss så tveka inte att höra av dig.

Vi har lediga befattningar inom:

Förlossning/ antenatalvård                                2-skift, 3-skift, enbart natt (enligt arbetstidsmodellenl)

Förlossning/ BB-vård                                           2-skift, 3-skift, enbart natt (enligt arbetstidsmodellen)

Vi har även dag/kvällstjänster och är öppna för en dialog om individuell utformning av tjänsten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad barnmorska och vill arbeta i förlossnings- och eftervården. 

Tjänsten ställer krav på att du är flexibel och snabbt kan ställa om beroende på situation. Då vi arbetar nära olika professioner och avdelningar krävs det att du har god samarbetsförmåga och tydligt kan föra ditt budskap vidare. Du är intresserad av kvalitets- och utvecklingsarbete och vill vara med och utveckla framtidens förlossningsvård och kommer med nya idéer på hur. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/701
Kontakt
  • Ella Loh, avdelningschef Mottagning/Antenatal, 035-136663
  • Cecilia Andersson, avdelningschef BB/BB-mottagning, 035-136659
  • Jennie Ohlin, Avdelningschef förlossningen, 035-136669
Facklig företrädare
  • Johanna Fransson, SRAT, 035-136660
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb