Hälsa och funktionsstöd

Din roll hos oss

Du står för det arbetsterapeutiska perspektivet i habiliteringsinsatserna i det tvärprofessionella teamarbetet. Arbetsuppgifterna innebär utredning, bedömning och behandlande insatser till barn och ungdomar upp till 18 års ålder med fysiska, intellektuella och neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Du ger även information och rådgivning till föräldrar och andra i patientens nätverk. Du har ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter på arbetsplatsen, vilket betyder att det finns möjligheter till handledning. Hos oss står även metod-och kompetensutveckling inom det egna kompetensområdet i fokus.

Om arbetsplatsen

Habiliteringen i Halmstad är en av tre mottagningar i Halland som ger habiliterande insatser till barn, unga och vuxna med olika former av funktionsnedsättningar. Avdelningen är indelad i tre team varav två arbetar med barn upp till 18 år och ett med vuxna från 18 år. Habiliteringen finns på Lasarettsvägen, i nära anslutning till sjukhuset. Just nu sker en totalrenovering av vår arbetsplats och vi kommer att få en riktigt fin och modern habilitering!

Denna tjänst är placerad i ett av barnteamen. På avdelningen finns en stor samlad erfarenhet och en lust och vilja till ständig utveckling för att möta patienternas behov på bästa sätt.

Din profil

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Tidigare erfarenhet i yrket eller erfarenhet av arbete med personer med funktionsnedsättning är meriterande.

Körkort B krävs då många besök sker i patientens hem eller på skola/arbetsplats. Du ska även ha goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift. 

Du har ett genuint intresse för att arbeta med människor, vidare har du ett pedagogiskt förhållningssätt och kan på ett tydligt och enkelt sätt presentera och kommunicera information. Du är öppen för förändringar och nya idéer som bidrar till att förbättra verksamheten och delar även med dig av din kunskap. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval sker löpande under ansökningstiden.

Inför eventuell anställning görs alltid kontroll i belastnings- och misstankeregistret. Vänligen medtag ett aktuellt utdrag till ev. intervjutillfälle.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/688
Kontakt
  • Marie Abrahamsson, Avdelningschef, 070-1481755
Facklig företrädare
  • Emma Cederlund, Saco, 0300-565211
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb