Folktandvården Halland

Arbetsuppgifter

Som steriltekniker arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment såsom rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av höggradigt rent och sterilt gods till mottagningen. Verksamhetsanpassad planering och kvalitetskontroller är viktiga delar i arbetet. Utöver basuppgifterna förekommer även andra åtaganden, exempelvis lagerhållning och beställning av varor, men även andra administrativa uppgifter kan tillkomma.

Om arbetsplatsen

Vi är lokaliserade i moderna lokaler, där du kommer att jobba tillsammans med cirka 30 kollegor inom olika professioner. Kliniken ligger centralt i Falkenberg och är samlokaliserad med Vårdcentralen. Det finns goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut med närhet till bussar och tåg.

Vi erbjuder all slags tandvård för både vuxna och barn. Kliniken har 14 000 listade patienter och mer än hälften av dessa är barn. Ortodonti är inrymd i samma lokaler.

Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av.
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker, gärna med tandvårdserfarenhet. Du har en hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad då visst underhåll och kontakt med underhållstekniker gällande klinikens apparatur kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. Du har en god känsla och blick för instrumentvård och funktionskontroll och har en helhetssyn kring arbetet i och runt sterilen. Beställning och lagerhållning av förbrukningsmaterial och tandvårdsmaterial kan komma att ingå i tjänsten. Du ansvarar också för att hygienriktlinjer och regelverk följs. Vi ser det som självklart att du genom ditt intresse för vårdhygien bidrar i det ständigt pågående förbättringsarbetet.

Du som söker har ett strukturerat och organisatoriskt förhållningssätt i ditt arbete. Du har en utvecklad samarbetsförmåga, flexibelt arbetssätt samt en serviceinriktad attityd.  Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/454
Kontakt
  • Elin Ekstrand, Avdelningschef, 0346-56288
Facklig företrädare
  • Elinor Adgård Luoto, Vision, 035-134465
Publicerat 2023-03-27
Sista ansökningsdag 2023-04-12

Tillbaka till lediga jobb