Vårdcentralen Halland

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision! 

Under sommaren 2023 behöver vi förstärkning av distriktssjuksköterskor/sjuksköterskor till våra vårdcentraler i Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared och Vessigebro. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. 

Vi söker även sjuksköterskor till Palliativa allmänna vårdavdelningen i Falkenberg. Här finns sex vårdplatser för patienter i livets slutskede och två platser för avlastning. 

Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren.

Arbetsuppgifter

Nu söker vi dig som vill bidra med din kompetens i sommar på någon av våra vårdcentraler och Palliativa allmänna vårdavdelningen. Arbetsuppgifterna på vårdcentral är varierande och du kommer att arbeta med telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning och triagering samt mottagning. 

På Palliativa allmänna vårdavdelningen innebär arbetet som sjuksköterska vård av patienter i ett palliativt skede samt stödjande samtal med vårdtagare och närstående. 

Tjänstgöringsgrad kan vara heltid, deltid, timanställning, månadsanställning och anställning om max tre månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad distriktssköterska/sjuksköterska. Tidigare erfarenhet av arbete i primärvård och/eller erfarenhet av triagering är meriterande.  erfarenhet av och intresse för allmän palliativ vård.

Du har patienten i fokus och är bekväm med att arbeta såväl självständigt som i team. Du är noggrann i ditt arbete och har förmåga till flexibilitet. Viktigt är också att du bidrar till en god stämning i arbetsgruppen och har ett gott och professionellt bemötande gentemot dina kollegor och de som besöker vårdcentralen. 

Du har goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Kunskaper i engelska och andra språk är önskvärt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning sommaren 2023.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared, Vessigebro
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/200
Kontakt
  • HR-specialist rekrytering, 073-3875503
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via växeln, 035-131000
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb