Region Halland

Är du engagerad, noggrann och brinner för att ge service? Vill du vara del av en god gemenskap i ett team där alla bidrar med sin kunskap? I så fall är du kanske den vi letar efter! Vårdnära service och städverksamheten inom Region Halland söker semestervikarier till sommaren 2023, vi söker till Falkenberg, Varberg och Kungsbacka.

Sök tjänst här

Om arbetet

Arbetsuppgifterna innefattar städning av mottagningar, administrativa lokaler och allmänna ytor på sjukhus samt vårdcentraler inom Hallands kommuner. Vårdnära service innebär att ett team ansvarar för den vårdnära servicen på avdelningarna på våra sjukhus. Serviceteamet samarbetar nära vårdpersonalen för att göra patientflödet så smidigt som möjligt och bidra till hög kvalitet på avdelningen. Arbetsuppgifterna för teamet kan bland annat innefatta ansvar för patientkök, städning och förrådshantering och innebär mycket samarbete, både inom teamet och med vårdpersonalen. Arbetet innefattar också kontakt med patienter och anhöriga, där serviceteamet stärker patientens upplevelse av kvalitet. 

Om dig

Du är en positiv person som är engagerad och bidrar med en god kamratanda för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Du tar ansvar för ditt arbete och förstår att du är en del av en viktig helhet. I ditt arbete kan du komma att ha kontakt med patienter, anhöriga och vårdpersonal, därför är det viktigt att du är social, utåtriktad och har lätt för att kommunicera. Vi ser också att du har förmåga att vara flexibel och kan prioritera mellan arbetsuppgifter då det behövs.

Av säkerhetsskäl måste du kunna förstå skriftliga instruktioner och kunna kommunicera med kollegor och övriga samarbetspartners, därför krävs mycket goda kunskaper i svenska, i såväl tal som skrift. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av servicearbete, som exempelvis städ. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Om Vårdnära service och Städservice

Våra stöd- och servicefunktioner för städservice och vårdnära service har stor betydelse för hälso- och sjukvården. Utöver den dagliga städningen av lokalerna på Hallands sjukhus och vårdcentraler utför vi även vårdnära service till vårdenheter på sjukhusen. Med vårdnära service stödjer vi vårdenheterna med olika arbetsuppgifter som ger nytta och värde för vårdpersonalen, så att de kan fokusera på sina patienter och omvårdnaden av dessa.

Med vårdnära service arbetar vi i team och erbjuder medarbetarna ett både flexibelt och omväxlande arbetsinnehåll. Vi som arbetsgivare har förväntan på dig som medarbetare, att du har rätt kompetens och förmåga att prestera inom vårdnära service.

Vi planerar att göra urval och intervjuer löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. 

Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Sök tjänst här

Ansökningar tas endast emot via ansökningsformuläret, ansökningar via mail eller telefon kommer inte att tas med i urvalsprocessen.

Vi tillämpar en elektronisk rekryteringsprocess där kommunikation och information kommer att ske via e-post.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Juni 2023. Bredvidgång V. 24 eller tidigare om möjlighet finns.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 20
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Falkenberg/Varberg/Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/72
Kontakt
  • Andreas Å Täckholm, Avdelningschef Falkenberg, 0340-481000(vxl)
  • Gordana Vukov, Avdelningschef Varberg, 0340-481000(vxl)
  • Ann-Sofie Olin, Avdelningschef Kungsbacka, 0340-481000(vxl)
Facklig företrädare
  • Piyawan Gustafsson, Kommunal, 0340-481000(vxl)
  • Sanne Knudsen Wikaira, Kommunal, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb