Region Halland

Är du engagerad, noggrann och brinner för att ge service? Vill du vara del av en god gemenskap i ett team där alla bidrar med sin kunskap? I så fall är du kanske den vi letar efter! Kostservice i Halmstad söker semestervikarier till sommaren 2023!

Om dig

Du är en positiv person som är engagerad och bidrar med en god kamratanda för att skapa trivsel på arbetsplatsen. Du tar ansvar för ditt arbete och förstår att du är en del av en viktig helhet.

Det är starkt meriterande om du som söker har genomgått, eller genomgår nu, utbildning inom storkök och restaurang eller likvärdigt. Nyligen erhållen erfarenhet av arbete i storkök, restaurang och/eller café är även det meriterande. Goda kunskaper inom egenkontroll och HACCP är önskvärt. Det är också meriterande om du har kassavana.

Vi söker dig som är intresserad av mat och service samt har viljan att ta ansvar och engagera dig. Du har en positiv attityd och nära till skratt samt lätt för att kommunicera och samarbeta. Vidare har du snabba fötter, är flexibel och uppskattar omväxlande arbetsuppgifter. Tunga lyft förekommer dagligen, det är därför bra om du har en god fysik. För att du ska kunna bli aktuell för sommarjobb hos oss ska du vara minst 18 år gammal. Du behöver vara tillgänglig för arbete alla veckodagar under hela perioden. Mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift, är ett krav.

Du behöver vara tillgänglig för arbete under perioden v. 24-33. Introduktion och upplärning kommer att ske innan vecka 24.

Om arbetet

Arbetsuppgifterna innefattar diskning och brickdukning samt övrigt förekommande arbete i storkök. Beroende på sökandes erfarenhet kan också produktion i varm- och kallkök, bufféservering och arbete i kassa i lunchrestaurang bli aktuellt.

Om arbetsplatsen

Kostservice Halmstad producerar och levererar måltider till patienter samt personal och besökare på Hallands sjukhus Halmstad, därutöver produceras mat till catering.

Varmt välkommen med din ansökan!

Ansökningar tas endast emot via ansökningsformuläret, ansökningar via mail eller telefon kommer inte att tas med i urvalsprocessen.

Vi planerar att göra urval och intervjuer under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så fort som möjligt.

Vi tillämpar en elektronisk rekryteringsprocess där kommunikation och information kommer att ske via e-post.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Tillträde juni 2023 eller tidigare vid behov.
Löneform Timavlönad
Antal lediga befattningar 10
Sysselsättningsgrad Varierande
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/1691
Kontakt
  • Jenny Svensson, Avdelningschef Halmstad, jenny.s.svensson@regionhalland.se
Facklig företrädare
  • Matilda Persson, Kommunal, Matilda.Persson@regionhalland.se
Publicerat 2023-01-16
Sista ansökningsdag 2023-02-28

Tillbaka till lediga jobb