Närsjukvården Halland

Nu har du möjlighet att bli en del i utvecklingen hos oss. Vill du vara med på vår resa?

Arbetsuppgifter

Att arbeta som distriktsköterska eller sjuksköterska på vår vårdcentral innebär en spännande variation på arbetsuppgifter. Du kommer arbeta med bland annat telefonrådgivning, tidsbokningar, bedömningar av patienter och mottagningsarbete. Vi går mer och mer mot en digitaliserad vård och i det arbetet ser vi att du kommer arbeta med våra vårdsystem men också med att besvara våra patienter för rådgivning via chatt. 

Du kommer att arbeta med diabetespatienter på egen diabetesmottagning.

Arbetet är förlagt till vardagar, måndag till fredag. Vissa kvällar och helger bemannar vi även kvälls- och helgmottagningen. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall är en attraktiv arbetsplats belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi är en vårdcentral som erbjuder invånarna det som du bör förvänta dig av din vårdcentral så som fysioterapeuter, arbetsterapeuter, psykosociala samtalsmottagning, provtagning, läkar- och sköterskemottagningar. Vi har ett välfungerande BVC och sköter även läkarinsatserna på ett av Varbergs äldreboende. 

Vi som arbetar här är stolta över det goda samarbetet mellan våra olika professioner och trivs
tillsammans. Vi är nyfikna och vågar prova nya idéer. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tar väl hand om varandra och vi tycker att det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya tankar och idéer, så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre! Vi tror på det goda teamarbetet där samarbetet mellan våra olika professioner bidrar till en positiv stämning och ett professionellt bemötande av våra invånare.

Kvalifikationer

Du är:

  • Legitimerad distriktssköterska eller sjuksköterska
  • Vidareutbildad och har kompetens inom diabetes
  • Väldigt intresserad av att utveckla vårt arbete med digitaliserad vård

Vidare vill vi att du värderar det kollegiala samarbetet då det är en självklarhet för oss eftersom vi arbetar tätt i våra professioner. Du har ett strukturerat arbetssätt och skapar förutsättningar för ett bra flöde på mottagningen. För att trivas hos oss som distriktsköterska är du positiv till förändring och vill vara med på vår utvecklingsresa. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 90%, Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/653
Kontakt
  • Linn Hultfeldt, Avdelningschef (v. 30-33), 0724-561878,0340-482203
  • Annicka Brink, Verksamhetschef (v. 26-29), 0340-482130
Facklig företrädare
  • Vivi Bengtsson, Vårdförbundet, 0340-482140
Publicerat 2024-06-18
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb