Folktandvården område Varberg

Nu söker vi tandsköterskor till verksamhetsområde Varberg! Vi satsar på samarbeten i närområdet, utveckling av verksamheten och utbildning för medarbetare – vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet! Låter detta som en arbetsplats för dig? Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som tandsköterska hos oss blir du en del av en engagerad personalgrupp med varierad bakgrund och erfarenhet. För oss är det viktigt att hela kliniken ska känna sig som ett team där alla är lika viktiga och där vi stöttar och hjälper varandra i det dagliga arbetet. Du kommer att arbeta tillsammans med tandläkare och andra sköterskor, i team och individuellt, med patientens bästa i fokus. I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom assistans, profylax, receptionsuppgifter och instrumenthygien m.m. Vi välkomnar och uppmuntrar även dina egna intresseområden.

Som nyanställd får du en handledare och god stöttning av dina kollegor. Du får också ta del av ett introduktionsprogram som kommer att anpassas efter dina behov. I introduktionen ingår även Folktandvårdens gemensamma dagar för nyanställda och utbildning i journalsystemet.

Om oss

Tandvårdsklinikerna i Varberg har ett nära samarbete kring bemanning och patienter. Vårt fokus varje dag är att ge god tandvård till våra patienter. Du kommer att ha din primära placering på Breared eller Västra Vall i Varberg, tjänstgöring kan vid behov förekomma på alla våra kliniker i Varbergsområdet.

Klinikerna i Varbergsområdet består av Breared, Tvååker och Västra Vall, där Västra Vall är den största kliniken. Till Varberg pendlar du enkelt med tåg och det finns goda bussförbindelser till kliniken i Breared och Tvååker. Region Halland erbjuder också förmånliga leasingalternativ för bil eller elcykel, för den som är intresserad av det.

Som tandsköterska hos oss möter du ett glatt gäng med en god sammanhållning. Vi jobbar nära varandra i team där alla tar ett stort ansvar för att klinikerna ska fungera så bra som möjligt för våra patienter. Vi är också måna om att hjälpa och stötta varandra.

Kvalifikationer

Du som söker är utbildad tandsköterska och har du tidigare erfarenhet inom yrket är det meriterande. Tjänsten kräver att du har goda IT-kunskaper och erfarenhet av datorsystem till exempel journalsystemet VAS. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. 

Du sätter patienten i fokus och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har förmågan att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa. Du är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varm välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om de förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/649
Kontakt
  • Hillevi Karlsson, Verksamhetschef, sem. V. 27, 0340-482301
  • Linda Vahlund, Kliniksamordnare, 070-1683153
Facklig företrädare
  • Anette Lindwall, Vision, 035-134481
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-07-07

Tillbaka till lediga jobb