Vårdcentralen Halland

Arbetsuppgifter

Uppdraget innebär varierande arbetsuppgifter för distriktssköterska på vårdcentral såsom telefonrådgivning, tidsbokning, bedömning och triagering samt mottagning.

Vi har en äldremottagning för de som är 75 år eller äldre. Där erbjuder vi daglig telefontid, råd och stöd kring hälsa, genomgång av mediciner samt övrigt kring äldres hälsa. Här arbetar man i nära samarbete med våra distriktsläkare.

Vårdcentralen har även specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes, uromottagning och livsstil.

Utifrån sökandes förutsättningar och intresse finns möjlighet att arbeta med specialistmottagning och äldremottagning.

Arbetstid: dagtid mån - fre samt tjänstgöring var fjärde helg.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Centrum Laholm har cirka 6 000 listade invånare. Vi ligger alldeles intill Lagan och har lokaler med en fantastisk utsikt och med närhet till strand, motion, golfbanor och vacker natur. Vi är idag cirka 30 medarbetare med olika professioner. På vårdcentralen har vi alla de mottagningar som behövs för att erbjuda en god och nära vård. Vi har ett välfungerande rehab och psykosocialt team. Vårt BVC ligger integrerat i familjecentralen i Laholm. 

Vi är ett gott, glatt gäng som tar väl hand om varandra och vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad distriktssköterska, kunskaper och erfarenhet inom astma/KOL och/eller diabetes är meriterande. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av att arbeta på vårdcentral alternativt med mottagningsarbete. Du är trygg i din yrkesroll och har förmåga att arbeta självständigt. Vidare ser vi att du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. Förmåga att vara flexibel i arbetet bedöms också vara en viktig egenskap. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet. Goda datorkunskaper och goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift krävs för tjänsten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Laholm
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/637
Kontakt
  • Marie Lindell, Verksamhetschef , 070-6595654
Facklig företrädare
  • Maria Björk, Vårdförbundet, 0300-569253
Publicerat 2024-06-11
Sista ansökningsdag 2024-07-14

Tillbaka till lediga jobb