Folktandvården Halland

Arbetsuppgifter

Vi söker nu en tandsköterska till Folktandvården Falkenberg. I tjänsten ingår alla tandsköterskans arbetsuppgifter inom både barn- och vuxentandvård, bland annat assistans, profylax och arbete i team med delegerade arbetsuppgifter. Arbete i sterilen och receptionen kan förekomma.

Om arbetsplatsen

Folktandvården Falkenberg
Vi är lokaliserade i moderna lokaler, där du kommer att jobba tillsammans med cirka 30 kollegor inom olika professioner. Kliniken ligger centralt i Falkenberg och är samlokaliserad med vårdcentralen. Det finns goda pendlingsmöjligheter både norr och söderut med närhet till bussar och tåg. Kliniken har 14 000 listade patienter och mer än hälften av dessa är barn. Ortodonti är inrymd i samma lokaler. Vi som arbetar här har varierande bakgrund och erfarenhet och vi har ett gott medarbetarskap som du kommer att bli en del av.

Vårt verksamhetsområde består av tre Folktandvårdskliniker; Folktandvården Falkenberg, Folktandvården Getinge samt Folktandvården Ullared.

Kvalifikationer

Vi söker en positiv och energifylld person, med godkänd tandsköterskeutbildning, till vårt team. Att vara flexibel, strukturerad och att kunna ligga steget före är viktiga kompetenser för att lyckas i tjänsten. Du ställer dig positiv till teamarbete på flera rum. God samarbetsförmåga är en förutsättning. 

Vi ser positivt på att medarbetare är aktiva och bidrar till arbetsplatsens utveckling. Klinikerna använder sig av ett strukturerat förbättringsarbete med kontinuerlig uppföljning för ökad delaktighet. Kreativitet, idéer och förslag som kan leda till ett effektivare och bättre omhändertagande av våra gemensamma patienter värdesätts. Du har goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift samt god datorvana. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/634
Kontakt
  • Elisabet Andrén, Avdelningschef, 070-2985483
Facklig företrädare
  • Charlotta Andersson, Vision, 0724-566551
Publicerat 2024-06-07
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb