Vårdcentralen Halland

Är du en passionerad sjuksköterska som vill vara en del av vår lilla och familjära vårdcentral, där vi värdesätter varje medarbetares unika bidrag och skapar en positiv arbetsmiljö. Om du drömmer om att arbeta i en nära gemenskap där ditt arbete gör verklig skillnad, då är detta den rätta platsen för dig!

Om arbetet och oss som arbetsplats

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Du arbetar till stor del självständigt med egen mottagning där du triagerar, behandlar och följer upp patienter. Ett nära samarbete sker med dina kollegor på enheten och tvärprofessionellt i teamet, men även tillsammans med andra aktörer såsom hemsjukvård och annan specialistvård.

Vårdcentralen Veddige består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, diabetes och rökavvänjning. Du kommer även att arbeta viss del av din tid på filialen i Bua som är en del av vårt verksamhetsområde. Vårdcentralen Bua består av läkar- och distriktssköterskemottagning samt provtagning.

Hos oss får du både tid för patienten och möjlighet att arbeta med verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbete. Vi ser att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att fortsätta tillgodose våra patienters behov och hålla hög medicinsk kvalitet!

Tjänsten är ett vikariat på sex månader.

Vårdcentralen Veddige & Bua kommer till hösten att få en ny verksamhetschef, Linn Hultfeldt, som nyligen blev utsedd till årets nytänkare i Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete inom primärvård.

Vi är otroligt måna om att kunna ta vara på all din kompetens, så har du kompetens inom ytterliga områden som ex diabetes, BVC eller astma/KOL så har vi stora möjligheter att tillgodose att du får jobba med de uppgifterna. Ring gärna för ett inledande samtal om du har några frågor eller funderingar. Du ser mitt nummer längre ner.

För tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du är tydlig i ditt budskap och kan anpassa dig utefter mottagaren samt har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv. Vi ser även att du har ett helhetsperspektiv, tar ansvar för ditt arbete och anpassar dig utefter olika situationer. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Vikariat sex månader.
Ort Veddige/Bua
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/623
Kontakt
  • Malin Kaiser, Tf verksamhetschef, 0766-965893
  • Camilla Andersson Tf. verksamhetschef V. 26-35 , 073-1427004
Facklig företrädare
  • Maria Björk, Vårdförbundet, 0300-569253
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb