Vårdcentralen Halland

Är du en passionerad sjuksköterska som vill vara en del av vår familjära vårdcentral, där vi värdesätter varje medarbetares unika bidrag och skapar en positiv arbetsmiljö. Om du drömmer om att arbeta i en nära gemenskap där ditt arbete gör verklig skillnad, då är detta den rätta platsen för dig!

Om arbetet och oss som arbetsplats

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar det allmänmedicinska området där du möter patienter i alla åldrar och situationer. Du arbetar hälsofrämjande, rådgivande och behandlande i första linjens vård, både via telefon, digitala vårdmöten och på mottagningen.

Som sjuksköterska med utbildning inom vård av obstruktiv lungsjukdom/astma/allergi kommer du att arbeta med en egen astma/kol-mottagning. 

Vårdcentralerna Veddige och Bua består av läkar- och distriktssköterskemottagning. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och med ett gott teamarbete mellan professionerna. Sjuksköterske- och distriktssköterskekollegorna på vårdcentralen Veddige och vårdcentralen i Bua jobbar i nära samarbete med varandra. 

Hos oss får du både tid för patienten och möjlighet att arbeta med verksamhetsutveckling och patientsäkerhetsarbete. Vi ser att du tillsammans med oss vill delta i det spännande arbetet att fortsätta tillgodose våra patienters behov och hålla hög medicinsk kvalitet!

Vårdcentralen Veddige & Bua kommer till hösten att få en ny verksamhetschef, Linn Hultfeldt som nyligen blev utsedd till årets nytänkare i Region Halland.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har utbildning inom astma/kol. Erfarenhet av att ha arbetat med patienter med astma/lungsjukdomar är meriterande.

För tjänsten krävs att du har god samarbetsförmåga och är serviceinriktad. Du är tydlig i ditt budskap och kan anpassa dig utefter mottagaren samt har förmågan att sätta dig in i någon annans perspektiv. Vi ser även att du har ett helhetsperspektiv, tar ansvar för ditt arbete och anpassar dig utefter olika situationer. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/619
Kontakt
  • Malin Kaiser, Tf. verksamhetschef, 0766-965893
  • Camilla Andersson TF verksamhetschef V. 26-35, 073-1427004
Facklig företrädare
  • Maria Björk, Vårdförbundet, 0300-569253
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-06-26

Tillbaka till lediga jobb