Hallands Sjukhus Halmstad

Vill du få möjlighet att tillhöra ett härligt team i din roll som sjuksköterska där du erbjuds ett varierande uppdrag? Välkommen att bli en del av oss!

Nu har du chansen att bli en del av oss på medicinsk vårdavdelning 61 på Hallands sjukhus Halmstad med inriktning lungmedicin och hematologi. Det är viktigt att du, precis som vi, är engagerad i ditt yrke och vill vara med att bidra och behålla vår goda vårdkvalitet. Kliniken satsar på utveckling och utbildning. Hos oss får du ett arbete där du har möjligheten att vara med och utveckla vår verksamhet samtidigt som du själv utvecklas i rollen som sjuksköterska.

Vi erbjuder både dag- och nattjänstgöring.

Om din arbetsplats

Lungmedicin vårdar patienter med avancerade lungsjukdomar. Vanligaste diagnoserna är lungcancer, KOL och pneumoni. Vi arbeta med teknisk apparatur så som thoraxdrän, bilevel m.m.

På Hematologen vårdar vi patienter som har blodcancer och andra blodsjukdomar. Vi gör allt från utredningar till inneliggande cytostatikabehandling. En viktig del av arbetet är understödjande behandling som till exempel transfusioner, infektionsbehandling och hantering av centrala infarter.

Inom enheten bedrivs såväl akutsjukvård som palliativ vård. Patienterna kommer till oss  via akutmottagningen, dagvården eller mottagningen.

För oss är det viktig att jobba med personcentrerad vård med patienten i fokus, det är därför viktigt med ett bra teamarbete mellan olika yrkesgrupper.

Kvalifikationer

Våra förväntningar på dig som söker är att du, förutom att vara legitimerad sjuksköterska är engagerad, positiv och framåtsträvande. Du har ett genuint intresse av att arbeta med människor och du stimuleras av utmaningar. En viktig förutsättning för att alla ska trivas på arbetsplatsen är ett gott och nära samarbete kollegor emellan, här förväntar vi oss att du också är aktiv och verkar för att det ska uppnås. Som person är du flexibel, ansvarstagande och arbetar lösningsfokuserat. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

På avd. 61 värnar vi om personlig utveckling och utformar individuella utvecklingsplaner utifrån ditt intresse och behov.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 
 

Övrig information

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Hallands sjukhus erbjuder bonus

Bonusen erbjuds sjuksköterskor som arbetar en stor del av sin tjänst på akutsjukhusens slutenvårdsavdelningar. De sjuksköterskor som uppfyller villkoren för att omfattas av bonusen kan få upp till 40 000 kronor fram till september 2025, uppdelat på tre omgångar. Utslaget per månad motsvarar det ca 2 000–2500 kronor utöver ordinarie månadslön och OB-tillägg.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/616
Kontakt
  • Josefine Högberg, Avdelningschef, 035-134617
Facklig företrädare
  • Olof Nilsfelt, Vårdförbundet, 035-131161
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-13

Tillbaka till lediga jobb