Region Halland Hallands Sjukhus

Hej, nyutexaminerad eller erfaren Legitimerad sjuksköterska!

Vill du varje arbetsdag få servera en konkret erfarenhet av meningsfullhet i att möta mänskliga behov? Att få ha nära möten med alla möjliga underbara människor. Få vara med om tillfrisknande och hopp. Få jobba och utvecklas i team med olika kompetenser och alltid få ha patientens bästa i fokus.

Hos oss finns utrymme att tänka nytt och utveckla arbetssättet till det bästa utifrån patientsäkerhet och arbetsmiljö. Vi kanske inte kan erbjuda dig den allra högsta lönen men vi kan erbjuda dig en arbetsplats där du får möjlighet att utvecklas i din takt och får känna meningsfullhet i vardagen tillsammans med dina nya kollegor. Hos oss finns det tid för både reflektion och vägledning.

Vår arbetsplats

Här arbetar vi med patientnära vård, tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, arbetsterapeuter och sjukgymnaster. Vi har i dag 21 vårdplatser och inriktning är nefrologi, gastroenterologi och MAVA. Vi har telemetriövervakningsmöjlighet när tillståndet kräver det. Beroende på vårdtyngd har vi mellan 7–8 patienter och i varje grupp är vi minst 3 medarbetare, 1 SSK och 2 USK.

Hos oss är det viktigt att arbeta över gränserna och hjälpas åt. På MAVA är vårt mål att sträva efter korta vårdtider och ett snabbt flöde. På gastro och njur har många av patienterna kroniska sjukdomar vilket kräver ett nära samarbete med mottagningar och öppenvården.

Chef – och ledarskapet bygger på närvaro, delaktighet, vägledning och tydlighet. Hos oss ska du få möjlighet att få utvecklas i din takt och coachas därefter. Inskolning och introduktion sker efter din takt.
Varannan vecka har vi utbildningsteman på avdelningen vilket gör att du får möjlighet att utvecklas i din specialitet. Hos oss ska man känna sig trygg och vi har alltid patientens bästa i fokus!

Så här säger dina blivande kollegor om varför de har valt att jobba hos oss:

"En av anledningarna till att jag trivs så bra på 4A är den härliga stämningen i gruppen"

"Här hjälps alla åt, jag känner mig inte ensam"

"Jag har möjlighet att påverka"

Vem är du?

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har du erfarenhet av liknande arbete ser vi det som meriterande, men det är inget krav. Du har goda kunskaper i det svenska språket, i såväl tal som skrift. Egenskaper som vi värdesätter är att du ska vara lyhörd, respektfull, noggrann, självständig, ha en klinisk blick samt ha ett öppet tankesätt för alla individers olika värderingar och trosuppfattningar. Brinner du lite extra för MAVA vård ser vi det som positivt!

Vi vill att du ska tycka om att kunna lite om mycket. Vi värdesätter att du tar initiativ och har mod att våga prova nytt samt har en framtidstro mot en modern sjukvård. Att du värderar det kollegiala samarbetet är en självklarhet för oss, då vi arbetar mycket tillsammans. Likaså att du har en positiv inställning till att skapa den bästa arbetsplatsen.

Då vi arbetar tillsammans och ser till helheten så är den personliga lämpligheten ett måste!

Låter detta intressant? Då är du varmt välkommen med din ansökan till oss på medicinavdelning 4A!
I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval och intervjuer, vilket kan innebära att du blir kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss och kanske göra ett studiebesök? Tveka inte att höra av dig till mig!

/ Rekryterande chef Niklas Liljeroth

Övrigt 

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om hur det är att vara sjuksköterska i Region Halland. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/612
Kontakt
  • Niklas Liljeroth, Avdelningschef, 073-8510600
Facklig företrädare
  • Tova Nilsdotter, Vårdförbundet, 0340-481018
Publicerat 2024-05-31
Sista ansökningsdag 2024-06-24

Tillbaka till lediga jobb