Närsjukvården Halland

Ser du din framtid inom primärvården och vill göra din ST på en vårdcentral som har en varm och välkomnande atmosfär? Då tycker vi att du ska söka dig till oss!

Arbetsuppgifter

Som ST-läkare hos oss får du god handledning av erfarna kollegor och du har stora möjligheter att själv vara med och utforma din plan och utveckla specialintressen. Vi strävar efter att din utbildning ska bli så givande och intressant som möjligt för att ge dig de kunskaper och erfarenheter du behöver för ditt framtida arbete som specialist i allmänmedicin. ST-läkarna har regelbundet gemensamma och mycket uppskattade träffar för fortbildning och reflektion tillsammans med studierektor.

Jourtjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Breared ligger i ett expansivt område bara några minuter från centrala Varberg. Vår personal består av en samling erfarna och kvalificerade läkare, sjuksköterskor och administrativ personal som alla har en passion för att ge den bästa möjliga vården till sina patienter.

Här på Vårdcentralen Breared har vi en varm och välkomnande atmosfär, med ett fokus på att skapa en personlig och empatisk relation med varje patient. Personalen arbetar tätt tillsammans för att se till att patienterna får den omsorg och stöd som de behöver för att återhämta sig och förbättra sin hälsa.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare med intresse för allmänmedicin. Vi ser gärna att du har erfarenhet av arbete med Rond/Teamarbete. Förutom god medicinsk kompetens och noggrannhet ser vi att du besitter egenskaper såsom engagemang, mångsidighet och gott bemötande.

Du förväntas ha ett positivt och professionellt förhållningssätt till patienter och arbetskamrater. Vidare ser vi att du som person är ansvarsfull, initiativrik, öppen och glad. Du tillför kompetens och arbetsglädje till vår vårdcentral, vilket vi även hoppas få ge dig. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/577
Kontakt
  • Erica Winbo, Verksamhetschef, 070-2761702
Facklig företrädare
  • Ann-Helén von Braun, Hallands läkarförening, 0346-56237
Publicerat 2024-05-20
Sista ansökningsdag 2024-05-30

Tillbaka till lediga jobb