Röntgen Halland

Som medicinsk sekreterare gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person. Vi söker dig som är intresserad av att delta i arbetet på en framåt, modern och spännande arbetsplats!

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare hos oss innebär dina arbetsuppgifter att arbeta i receptionen, registrera remisser, boka och omboka röntgenundersökningar. På röntgen Kungsbacka utför vi skelettundersökningar, ultraljud, datortomografi, magnetkameraundersökningar och mammografi. Vi hanterar även ärenden i 1177 och TeleQ. Att boka vissa undersökningar kräver en hög kompetens av utförandet och vi hjälps ofta åt med bokningar. Arbetet är mycket varierande då sekreterarna har olika placeringar vilka man roterar mellan.

Vi arbetar i datasystemet SECTRA, och använder ibland Region Hallands journalsystem VAS. Våra röntgenläkare använder taligenkänning så vi skriver nästan inga diktat.

I nuläget är vi cirka 25 medarbetare som arbetar dagtid måndag till fredag. Arbetsplatsen kännetecknas av ett gott kamratskap och ett nära samarbete med övriga yrkesgrupper som består av röntgensjuksköterskor, undersköterskor och läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare alternativt har vårddokumentationsutbildning.

För att lyckas och trivas i rollen är det viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du tar ansvar för ditt uppdrag. Du sätter patienten i fokus och du har ett kvalitetstänk i ditt arbete. Goda kunskaper i svenska språket samt goda datorkunskaper krävs för tjänsten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vi önskar därför ha din ansökan snarast möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungsbacka
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/412
Kontakt
  • Camilla Kelly, Avdelningschef, 0300-565428,0790-653070
Facklig företrädare
  • Gilda Galvez Eriksson, Vision, 035-146145
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-05-05

Tillbaka till lediga jobb