Folktandvården Halland

Arbetsuppgifter

Som steriltekniker arbetar du med sterilgodsprocessens alla moment såsom rengöring, desinfektion, sterilisering och leverans av höggradigt rent och sterilt gods till mottagningen. Verksamhetsanpassad planering och kvalitetskontroller är viktiga delar i arbetet. Utöver basuppgifterna förekommer även andra åtaganden, exempelvis lagerhållning och beställning av varor, men även andra administrativa uppgifter kan tillkomma.

Om arbetsplatsen

Välkommen till oss på Västra Vall. Vi satsar på förbättringsarbete och utveckling av verksamheten och utbildning för medarbetare – vi vill att det ska vara roligt att gå till jobbet! Vi har ett nära samarbete med övriga folktandvårdskliniker i området.

Folktandvården Västra Vall är en av Folktandvården Hallands största kliniker med 13 behandlingsrum och 40 medarbetare. Kliniken ligger centralt med närhet till goda tåg- och bussförbindelser. Vi jobbar nära varandra i team där alla tar ett stort ansvar för att kliniken ska fungera så bra som möjligt för våra patienter. Vi är också måna om att hjälpa och stötta varandra.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad steriltekniker med tandvårdserfarenhet. Du har en hög vårdhygienisk medvetenhet och det är en fördel om du även är tekniskt intresserad då visst underhåll och kontakt med underhållstekniker gällande klinikens apparatur kan komma att ingå i arbetsuppgifterna. Du har en god känsla och blick för instrumentvård och funktionskontroll och har en helhetssyn kring arbetet i och runt sterilen. Beställning och lagerhållning av förbrukningsmaterial och tandvårdsmaterial kan komma att ingå i tjänsten. Du ansvarar också för att hygienriktlinjer och regelverk följs. Vi ser det som självklart att du genom ditt intresse för vårdhygien bidrar i det ständigt pågående förbättringsarbetet.

Du som söker har ett strukturerat och organisatoriskt förhållningssätt i ditt arbete. Du har en utvecklad samarbetsförmåga, flexibelt arbetssätt samt en serviceinriktad attityd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. 
 

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/711
Kontakt
  • Ingrid Olofsdotter, Verksamhetschef, 0721-998287
  • Camilla Savblom-Olausson, Avdelningschef, 070-2476146
Facklig företrädare
  • Pia Lundin, Vision, 0340-482300
Publicerat 2023-05-25
Sista ansökningsdag 2023-06-11

Tillbaka till lediga jobb