Vårdcentralen Halland

På Vårdcentralen Västra Vall rustar vi för framtidens digitala utmaningar och strävar efter att vara en tillgänglig primärvård för våra listade.

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska eller distriktsjuksköterska kommer du att få arbeta på läkarmottagningen, vilket består av telefonrådgivning, tidsbokning, samt planerat och akut mottagningsarbete. Du kommer dessutom att utföra bedömning och egenvårdsrådgivning till patienter som söker planerat och akut. Hos oss arbetar vi aktivt i olika vårdsystem för att ha kontakt med patienter och andra aktörer, vilket även du kommer få jobba med.

Tjänsten som utlyses är ett vikariat från 2023-08-28 till 2024-11-10 med möjlighet till förlängning. Arbetet är förlagt till vardagar, måndag till fredag. Vissa kvällar och helger bemannar vi Kvälls- och helgmottagningen.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall befinner sig i en spännande utvecklingsfas. Vår filial i Breared har vuxit sig stor nog för att vara en självständig vårdcentral, vilket nu har gett Västra Vall en mer ändamålsenlig storlek, vilket är gynnsamt både för våra patienter och för vår arbetsmiljö. Vårdcentralen Västra Vall är belägen mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet. Vi har för närvarande cirka 15 000 personer listade hos oss. Vårdcentralen Västra Vall är en trivsam vårdcentral med stor arbetsglädje och hög trivselfaktor! 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller distriktssköterska. Vi ser gärna att du har kompetens inom astma/kol och/eller diabetes.

Du är en serviceinriktad och lösningsorienterad person med ett gott bemötande. Du har lätt för att samarbeta och trivs med att arbeta i team. På vårdcentralen krävs också att du kan arbeta självständigt och har förmåga att vara flexibel. Vi ser även att du har engagemang och vilja att aktivt bidra i utvecklingen av vår verksamhet.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval. Detta innebär att du kan komma att bli kallad till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/707
Kontakt
  • Linn Hultfelt, Avdelningschef, 0340-482203
Facklig företrädare
  • Vivi Bengtsson, Vårdförbundet, 0340-481000(vxl)
Publicerat 2023-05-23
Sista ansökningsdag 2023-06-06

Tillbaka till lediga jobb