Region Halland

Arbetsuppgifter

I rollen som instrument- och steriltekniker ansvarar du tillsammans med resten av arbetsgruppen för att vi levererar säkra och kvalitativa sterila produkter till våra kunder inom och utom Region Halland. Du kommer dessutom att ingå i en av våra arbetsgrupper och där arbeta med att utveckla vår verksamhet.

Huvudsakliga arbetsuppgifter: 

  • Mottagning och rengöring av instrument 
  • Paketering och sterilisering av instrument
  • Efterkontroller och kontroll av dokumentation
  • Göra klart leveranser till kunderna

I tjänsten ingår arbete dagtid såväl som kvällstid (måndag-fredag) och är ett vikariat på 6 månader från tillträde. 

Om arbetsplatsen

Steriltekniska enheten är en av fyra enheter som ingår i Operation- och Intensivvårdskliniken Varberg-Kungsbacka. Enheten består av två utbudspunkter belägna i Varberg och Halmstad.

I vårt team i Varberg ingår 16 steriltekniker/undersköterskor samt avdelningschef resp. Teknisk samordnare som fördelar sina arbetstider mellan de båda enheterna.

Enhetens huvuduppdrag är att leverera sterila produkter till våra kunder inom Region Halland såväl som till våra privata kunder.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har examen från yrkeshögskoleutbildning med inriktningen instrument- och steriltekniker. Har du tidigare erfarenhet från sterilverksamhet är det meriterande. 

Du är inte rädd för att ta ledningen och ta initiativ till att starta nya projekt eller föreslå förbättringar. Ditt initiativtagande kan vara en drivande kraft som inspirerar och motiverar andra. Du trivs med att arbeta i team och är medveten om vikten av att kommunicera och samarbeta med dina kollegor. Du är lyhörd för andras idéer och åsikter och strävar efter att skapa en positiv arbetsmiljö där alla kan bidra och känna sig inkluderade.

Som person är du också serviceinriktad, vilket innebär att du har en genuin önskan att hjälpa andra. Du är lyhörd och engagerad i att skapa en positiv upplevelse för andra och lägger stor vikt vid att leverera kvalitet och professionalism.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter/kunder och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-01
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/683
Kontakt
  • Lars-Gunnar Andersson, Avdelningschef, 0340-481203
Facklig företrädare
  • Hillevi Kurtz Nevbäck, Vison, 0790-607972
  • Linnea Sundström, Kommunal, 0340-481849
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb