Hallands Sjukhus

Är du utbildad undersköterska och söker en tjänst där du får utmanande och omväxlande arbetsuppgifter? Då är du välkommen till oss på IVA i Varberg.

Arbetsuppgifter

Som undersköterska inom intensivvården vårdar du kritiskt sjuka patienter med svikt i vitala funktioner vilket innebär att dessa patienter ofta är sederade och har ett stort omvårdnads- och övervakningsbehov.

På IVA vårdar vi en mängd olika sjukdomstillstånd såsom sepsis, andningsinsufficiens, smärtproblematik, hjärtstopp, trauma och många andra diagnoser, Avdelningen har mycket teknisk utrustning som även undersköterskorna hanterar. Då vi är ett mellanstort sjukhus utan ett Universitetssjukhus i vår region kan vi få förbereda allt från barn till trauma hos oss innan transport till större sjukhus där mer specialiserad vård krävs.

På postop är det ett varierat tempo då flödet styrs av behovet. Vi vårdar huvudsakligen patienter som är inlagda på sjukhuset. Det varierade flödet styrs av dagens ingrepp samt hur lång tid de olika ingreppen tar. Detta innebär även att du bör ha ett sinne för logistik och gilla stunder med högre arbetstempo

Vi har satsat på den interna utbildningen och har upprepade utbildningstillfällen under veckorna samt utbildningsdagar 1gång/termin. Vi har simuleringsövningar regelbundet för att öva på olika scenarier och samarbete.

Om arbetsplatsen

På IVA Varberg arbetar cirka 75 sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans. Vår avdelning är en allmän IVA med 6 vårdplatser. Vi har även en postoperativ verksamhet med 12 vårdplatser för inneliggande kirurgi. Då IVA och Postop ryms inom vår verksamhet blir arbetet varierat, och erbjuder dig som undersköterska att arbeta utifrån hela din kompetens.

Vi erbjuder en fantastisk och utvecklande arbetsplats med kompetenta medarbetare som arbetar med patienten i centrum. Vi har en fantastisk utegård där patienter kan mobiliseras ut direkt från sal samt personalen kan ta både fikastund och lunch ute. Anhörigutrymmen är mycket generösa samt så har vi ett mycket vackert avskedsrum.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad undersköterska med erfarenhet av akutsjukvård. Saknar du erfarenhet behöver du ha slutfört nedan kurser:

  • Akutsjukvård/sjukvård, 200 poäng
  • Medicin 2, 100 poäng

Utbildningsbevis erfordras.

Vi önskar att du har ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är ett grundläggande krav. Du ser värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta genom flexibilitet och engagemang. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt. Vidare vill vi att du har lätt för att ta initiativ och månar om kvalitet och patientsäkerhet. Om detta stämmer på dig har du goda förutsättningar att trivas i vår verksamhet. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, tal som skrift.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vården och som medarbetare är du en viktig del i avdelningens utvecklingsarbete. Vill du arbeta i ett stimulerande, kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare så är detta jobb för dig! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Är du nyfiken på denna tjänst och har frågor, tveka inte att ringa. Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/627
Kontakt
  • Agneta Olofsson, Avdelningschef, 0340-482248
  • Paula Arthur Örngård, Avdelningschef , 0340-481472
Facklig företrädare
  • Elisabeth Axell, Kommunal, 0340-480440
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Tillbaka till lediga jobb