Hallands Sjukhus

Om tjänsten

Hos oss på hjärtmottagningen har du en central roll som biomedicinsk analytiker. Här bedrivs undersökningar och utredningar inom hjärtsjukvård samt kliniskt fysiologiska undersökningar. Du är del i ett team av biomedicinska analytiker och tillsammans med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor samt medicinska sekreterare samarbetar ni för att säkerställa väl utförda undersökningar. Vi är ett glatt gäng med fokus på patienten. Som biomedicinsk analytiker är du en naturlig länk i samarbetet kring patienten både gällande läkarmottagning men också sjuksköterskemottagningen.

Dina arbetsuppgifter på Hjärtmottagningen innebär självständigt arbete med att utföra ekokardiografi. Det ingår också att granska och redigera långtids-EKG, medverka vid arbets-EKG och TEE samt TILT-test tillsammans med arytmiläkare. Remisser handläggs från både primärvård och sjukhus framförallt inom norra Halland, men också från övriga region Halland och Sahlgrenska, Västra Götaland. Till din hjälp finns modern utrustning för ekokardiografi (GE Vivid-e9), långtids-EKG (Schiller Medilog och Zenicor) och Arbets-EKG (Cardiolex).

Som medarbetare hos oss får du ett utvecklande, spännande och självständigt arbete i en grupp med hög kompetens och du erbjuds kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet. Vi har ett nära samarbete med hjärtavdelningen, som är belägen alldeles intill.  

I teamet av biomedicinska analytiker arbetar man även på Neurofysiologimottagningen där utförs EEG och sömn-EEG på både vuxna och barn samt neurografiundersökningar.

Vår ambition är att erbjuda våra patienter vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande. Idag har Hjärtmottagningen både läkarmottagning men också till stor del sjuksköterskebaserad mottagning; Hjärtsviktsmottagning, Kranskärlsmottagning och Arytmimottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Vi ser gärna att du självständigt kan utföra ekokardiografi. Du har mycket goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift och i engelska har du goda kunskaper. Mycket god datorvana krävs.

Som person är du positiv till utvecklings- och förändringsarbete, du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, följer upp resultat och kan arbeta självständigt. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% enligt överenskommelse
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/409
Kontakt
  • Jennie Lindroos, Avdelningschef , 0340-481762
  • Sandra Zetréus, Ann Olofsson, Leg. BMA, 0340-81033
Facklig företrädare
  • Lisa Roos, Vårdförbundet, 0340-580137
Publicerat 2023-03-17
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb