Vårdcentralen Halland

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision! 

Under sommaren 2023 behöver vi förstärkning av medicinska sekreterare till våra vårdcentraler i Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared och Vessigebro. Vi är alla etablerade enheter och trivsamma arbetsplatser. Viktigt för oss är att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vi arbetar med fokus på att varje patientmöte är unikt och ska bli det bästa. Vi tycker det är roligt att lära känna nya kollegor som tillför vår verksamhet nya idéer så att vi kan utveckla verksamheten till att bli ännu bättre!

Som semestervikarie hos oss finns stora möjligheter att även arbeta extra efter sommaren.

Arbetsuppgifter

Som medicinsk sekreterare ingår de vanliga arbetsuppgifterna såsom journalskrivning, administrativa arbetsuppgifter kopplade till mottagningsarbetet samt bemanna reception och kassa. Som receptionist är du den som möter våra patienter först, det är därför viktigt för oss att du är en person med god serviceanda, som är mån om att ge våra besökare/patienter ett gott bemötande och hjälpa var och en utifrån dennes behov.

Tjänstgöringsgrad kan vara heltid, deltid, timanställning, månadsanställning och anställning om max tre månader.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och som trivs med att ha många och varierande administrativa arbetsuppgifter. Vi värdesätter att du är initiativrik och flexibel, har lätt för att samarbeta och har en utpräglad servicekänsla. Du vill vara en viktig del av teamet på mottagningen, där de olika arbetsgrupperna arbetar nära varandra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Du har goda kunskaper i svenska, både vad gäller tal och skrift. Kunskaper i engelska och andra språk är önskvärt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning sommaren 2023.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Heltid/deltid
Ort Falkenberg, Hylte, Slöinge, Ullared, Vessigebro
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/206
Kontakt
  • HR-specialist rekrytering, 073-3875503
Facklig företrädare
  • Facklig företrädare nås via växeln, 035-131000
Publicerat 2023-02-09
Sista ansökningsdag 2023-03-31

Tillbaka till lediga jobb