Som sjuksköterska i Region Halland gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och många olika karriärvägar. Du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person – oavsett om du är ny eller erfaren i din roll som sjuksköterska.

Röntgen Halland är i ett expansivt utvecklingsskede och har en förnyad och modern maskinpark. Kom till oss och utvecklas, så bygger vi framtidens diagnostik tillsammans!

 

Vad händer med din intresseansökan?

När du lämnar in en intresseansökan blir dina uppgifter tillgängliga för våra HR-specialister under sex månader, om vi inte hör något annat från dig. I slutet av de sex månaderna tar vi kontakt med dig via mail för att höra om du vill ha kvar din intresseansökan i ytterligare ett halvår. Om du vill fortsätta att vara tillgänglig för oss loggar du in i vårt rekryteringssystem och uppdaterar din profil. Gör du ingen uppdatering försvinner du från intresselistan.

Observera att en intresseansökan innebär att du kan bli kontaktad av oss i det fall vi har en matchande tjänst men att det inte finns några garantier för att du automatiskt blir det.

Välkommen med din ansökan!

Partager des liens


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants