Hallands sjukhus

Nu har du som är utbildad sjuksköterska möjlighet att söka dig till en arbetsplats där du ges förutsättningar för att utvecklas professionellt oavsett vart du befinner dig i din karriär! Är du intresserad av att arbeta med ortopedi och redo att ta steget mot framtidens vård tillsammans med oss? Då är du rätt person för den här tjänsten.

Om tjänsten och om oss

Att arbeta som sjuksköterska på en ortopedisk vårdavdelning är omväxlande och spännande. Här träffar du patienter med varierat behov av vård. Hos oss får du en bred grund i yrket som sjuksköterska oavsett om du är ny i ditt yrke eller har några års erfarenhet med dig. Vår ambition är att du ska introduceras individuellt efter dina förutsättningar. Här arbetar vi tvärprofessionellt tillsammans med läkare, undersköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut mm och har gemensamt ansvar för våra patienter

Ortopedi omfattar behandling av frakturer och andra skador och smärttillstånd på rörelseapparaten. På Ortopedikliniken tar vi hand om akuta trauman dygnet runt men vi utför också planerade operationer som till exempel höft- och knäproteser. Ortopedikliniken i Varberg består av två vårdavdelningar; 3B med planerad verksamhet och 3C med akut verksamhet samt en mottagning. För samtlig personal förläggs helgtjänstgöringen på den akuta avdelningen.

Vi har just nu lediga tjänster både för dag/kväll- och nattjänstgöring. Du anger i ansökningsförfarandet vilken tjänst du är intresserad av att söka.

Det här är du

Du som söker är legitimerad sjuksköterska, intresserad av ortopedi och nyfiken på den framtida vården. Du vill vara med och utveckla ortopedin framåt för att möta de behov som vi ställs inför.

Tycker du om att arbeta självständigt men även i team med fokus på patientens bästa? Det är bra, för vi söker sjuksköterskor med god förmåga att skapa trygghet, mod att vara patientens talesperson och lyhörd för dess behov. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi erbjuder dig 

 • Individuellt anpassad introduktion
 • Möjlighet till specialistutbildning inom ortopedi
 • Ansvarsområde som du brinner för och en möjlighet att ingå i våra olika sektioner
 • Interna utbildningar
 • Möjlighet till nytänkande mot framtidens ortopedi
 • Nära och engagerat ledarskap

I vår storsatsning erbjuder vi på Ortopeden våra sjuksköterskor en specialistutbildning till ortopedisjuksköterska och 15 Hp utbildning i ortopedi i Malmö. Vi behöver utöka våra tjänster för att möta den framtida vården inom ortopedin.

Vill du komma och träffa oss och se vår arbetsplats kan du höra av dig till vår avdelningschef, Malin Malmgren. Hennes kontaktuppgifter hittar du nedan.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. 

Våra erbjudanden

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Hallands sjukhus erbjuder bonus 
Bonusen erbjuds sjuksköterskor som arbetar en stor del av sin tjänst på akutsjukhusens slutenvårdsavdelningar. De sjuksköterskor som uppfyller villkoren för att omfattas av bonusen kan få upp till 40 000 kronor fram till september 2025, uppdelat på tre omgångar. Utslaget per månad motsvarar det ca 2 000–2500 kronor utöver ordinarie månadslön och OB-tillägg. 

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

 • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
 • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
 • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
 • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om hur det är att vara sjuksköterska i Region Halland.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80% Region Halland erbjuder dig heltid. Utökning av arbetstiden kan komma att erbjudas vid någon annan arbetsplats.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/609
Kontakt
 • Malin Malmgren, Avdelningschef , 0340-481040
 • Pia Karlsson, Avdelningschef , 0340-481331
 • Charlotte Lindahl, Bitr Avdelningschef, 0340-481154
Facklig företrädare
 • För uppgift till facklig företrädare, kontakta HR, 035-131149
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb