Regionservice, Teknik och fastighet

Lockas du av att arbeta med teknikintensiva fastigheter i en samhällsviktig och trygg organisation? Vår vision är ”Halland – bästa livsplatsen” och vi har kommit en bra bit på vägen. Vill du också göra skillnad för hallänningen? Då har vi tjänsten för dig! Teknik och fastighet söker en drifttekniker med inriktning VVS, med placering i Halmstad.

Verksamhetsområdet Teknik och fastighet levererar professionella tjänster inom teknik och fastighet. Vårt uppdrag är att sköta drift och underhåll av Region Hallands egna fastigheter samt verksamhetsservice.  Genom vår tjänsteleverans bidrar vi till att Region Hallands verksamheter ska kunna fokusera på sitt kärnuppdrag som bidrar till Region Hallands vision – den bästa livsplatsen. 

Om arbetet

Som drifttekniker kommer du främst att arbeta med tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av tekniska installationer inom VVS. Sjukhusfastigheterna innehåller många tekniskt avancerade system som har mycket höga krav på tillgänglighet. Beroende på din ambitionsnivå finns här möjligheter att utvecklas inom flera inriktningar. I arbetet förekommer även utredningar av omfattande eller återkommande driftstörningar. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma beroende på din tidigare erfarenhet;

  • Tillsyn, skötsel/service och avhjälpande underhåll av fastigheternas tekniska system av VA-, VVS, kyl- och tryckluftssystem
  • Utföra luft- och temperaturmätningar
  • Bidra med idéer och teknisk kompetens för att förbättra fastigheternas drift

Avdelningen är indelad i team med särskilda inriktningar och du planerar din dag tillsammans med ditt team. För planering, uppföljning och dokumentation används ett digitalt systemstöd. När du fått tillräcklig anläggningskännedom och kommit in i rollen förväntas du ingå i avdelningens beredskapsorganisation.

Avdelningens ansvar är Region Hallands fastigheter i Halmstad, Hylte och Laholm. Merparten av arbetet kommer ske på sjukhuset i Halmstad och vårdcentraler i närområdet.

Om arbetsplatsen

Teknik och fastighet är ett område inom förvaltningen Regionservice som har i uppdrag att leverera drift och service av Region Hallands fastigheter och tekniska installationer. Vi har kompetens inom bland annat teknisk förvaltning, el, VVS, gas, styr- & reglerteknik, mekanik, utemiljö och energi.

Vi är cirka 80 anställda och finns i hela regionen. Vi löser vårt uppdrag med en mix av egen personal och underentreprenörer. Vår styrka är att vi är mångkunniga men på samma gång specialiserade på de system som upprätthåller en säker och trygg drift på de mer skyddsvärda fastigheterna i Halland.

Vi verkar över hela länet med personal som utgår från Kungsbacka, Varberg, Halmstad samt Hylte kommun. Tjänsten är placerad på sjukhuset i Halmstad men resor över länet ingår.
Vår vision är ”Halland – bästa livsplatsen” och vi har kommit en bra bit på vägen. Hos oss kommer du mötas av ett trevligt gäng som ställer upp för varandra i det dagliga arbetet!

Kvalifikationer

Vi söker dig med utbildning inom fastighetsteknik eller motsvarande kunskaper förvärvade genom arbetslivserfarenhet. Du kan exempelvis ha arbetat som VA eller VVS-montör och har ett brett tekniskt kunnande och intresse. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom något av områdena plåtarbeten, svetsning, elektronik eller mekaniska installationer.

Vi förväntar oss inte att du kan allt innan du börjar hos oss men du behöver
ha ett genuint intresse av teknik samt en vilja av att lära.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även vana av att arbeta i IT-system och har goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Du tar ansvar och initiativ, kan planera, utföra och dokumentera ditt arbete. Vi ser att du är noggrann och motiveras av att hitta lösningar på problem. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med många kunder, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vi ser också att du har en pedagogisk och kommunikativ förmåga. Vi värderar ödmjukhet och lyhördhet högt och tror att du är en social och prestigelös person som bidrar till en positiv anda i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag. Passa på att skicka in din ansökan redan idag!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Vi erbjuder förmåner som exempelvis:

  • Flextid
  • Extra semester för dig över 40
  • Extra ersättning om du blir förälder

Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/608
Kontakt
  • Per Lidetun, tf avdelningschef, 0702-345905
Facklig företrädare
  • Ulf Karlsson, Kommunal, 0727-474550
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-12

Tillbaka till lediga jobb