Hallands sjukhus

Nu erbjuder vi en ledig tjänst i ett av Sveriges ledande team inom specialiserad urologisjukvård. Här erbjuder vi dig ett spännande uppdrag som sjuksköterska där du kommer att ha en viktig roll i såväl det dagliga arbetet som i det framtida utvecklingsarbetet. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska på vår urologiska vårdavdelning arbetar du bland annat med omvårdnad av patienter med akuta sjukdomstillstånd, som njurstenssmärta, hematuri och urosepsis, katetervård, pre- och postoperativ omvårdnad, smärtbehandling och annan symtomatisk behandling. Du kommer att ingå i ett team med läkare, sjuksköterskor, undersköterskor och sekreterare där gott samarbete och god laganda står i fokus.

För oss på avdelning 2A är det viktigt att du trivs på din arbetsplats och vi strävar därför efter att alla ska ha en god arbetsmiljö. Vi är ett glatt och härligt gäng där alla hjälps vilket ger en trygg och rolig arbetsplats! Vi tror att fungerande ronder, tydliga rutiner och kontinuitet är viktigt. För att få mer tid för patienterna kommer du att få stöd både i det vårdadministrativa arbetet men även med vårdnära tjänster som sköter städning, förråd, patientkök m.m.

Avdelningen står inför en spännande framtid med både förbättringsarbete med mer protokollstyrd vård och medverkan i ett pilotprojekt där vår avdelning sedan i september bemannas av en receptarie. Vill du veta mer om vår avdelnings utvecklingsarbete berättar vi gärna mer!

Om arbetsplatsen

Vi inom Urologikliniken arbetar med den specialiserade urologisjukvården i Halland. Kliniken består av drygt 70 medarbetare. Vi har öppenvårdsverksamhet i Varberg, Kungsbacka och i Halmstad med bland annat kontaktsjuksköterskor, uroterapeuter, cystoscopister, läkare, undersköterskor och medicinska sekreterare. Slutenvårdavdelningen finns i Varberg och tar emot patienter från hela Halland.

På vårdavdelning 2A arbetar sjuksköterskor och undersköterskor i team med ett stort fokus på utvecklings- och förbättringsarbete. Urologi innefattar akuta och icke akuta sjukdomar i övre- och nedre urinvägar hos män och kvinnor samt i de manliga könsorganen. Vi utför robotkirurgi vid prostatectomier, cystectomier och nefrectomier.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med några års yrkeserfarenhet men inget absolut krav. Utifrån dina erfarenheter erbjuder vi dig en strukturerad introduktion och fortgående kompetensutveckling. Det är meriterande med erfarenhet inom urologi samt slutenvård.

Du som söker tjänsten är engagerad, tar initiativ och har mod att pröva nytt. Du har en framtidstro mot en modern sjukvård. Vidare ser vi att du värderar det kollegiala samarbetet högt då vi arbetar tätt i våra team. Du är bra på att visa omtanke och lyhördhet för patienter, anhöriga och kollegor. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag.

Våra erbjudanden

Hallands sjukhus erbjuder bonus
Bonusen erbjuds sjuksköterskor som arbetar en stor del av sin tjänst på akutsjukhusens slutenvårdsavdelningar. De sjuksköterskor som uppfyller villkoren för att omfattas av bonusen kan få upp till 40 000 kronor fram till september 2025, uppdelat på tre omgångar. Utslaget per månad motsvarar det ca 2 000–2500 kronor utöver ordinarie månadslön och OB-tillägg.

Förmåner
För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om basåret.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Arbetstid dag/kväll.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/546
Kontakt
  • Eva Lotta Nilsson, Avdelningschef, 070-2699273
Facklig företrädare
  • Vårdförbundets exp., 0340-481000(vxl)
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb