Vårdcentralen Halland

Är du intresserad av att utveckla dig själv som chef och ledare? Har du förmågan att skapa delaktighet, engagemang och förändring? Då kan jobbet som avdelningschef för Vårdcentralen Västra Vall vara en tjänst för dig!

Arbetsuppgifter

Som avdelningschef arbetar du tätt ihop med vårdcentralens verksamhetschef. Tillsammans driver vi vårdcentralen framåt med ett team av kompetenta medarbetare. Mycket fokus just nu, och kommande år, ligger på den digitala transformationen av den nära vården. Här kommer ditt ledarskap att bli extra viktigt.

Viktigt är också att verksamheten upprätthåller en hög patientsäkerhet och vårdkvalitet utifrån gällande lagar och riktlinjer. Du arbetar för att vårdcentralen har en god tillgänglighet och är anpassad efter patienternas behov. Du arbetar med att säkerställa en god arbetsmiljö för alla medarbetare. Ett inkluderande ledarskap där du tillvaratar alla medarbetares specifika kompetens är också en viktig del av ditt arbete.

Som avdelningschef har du eget ansvar för en del av verksamheten vilket också inkluderar personalansvar och ekonomiskt ansvar.

Du ingår självklart i vårdcentralens ledningsgrupp där du tillsammans med dina kollegor arbetar för helhetens bästa. Hälso- och sjukvården står inför en spännande förändring, där omvärlden ställer nya krav på vården och våra verksamheter behöver ständigt utvecklas för att på bästa sätt möta invånarnas behov. Som avdelningschef blir du en viktig del i det här arbetet och att arbeta med ständiga förbättringar är en framgångsfaktor.

Du anställs i en tillsvidareanställning i din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Västra Vall en av de största vårdcentralerna i Region Halland. Vi är en attraktiv arbetsplats med ett gott samarbete mellan våra olika professioner. Efter ett framgångsrikt införande av det nya arbetssättet Team/rond utsågs vårdcentralen Västra Vall till Årets Nytänkare.
Vi är belägna mitt i Varberg, nära tågstationen, centrum och havet med fantastiska badplatser. Vi har cirka 12 000 Varbergsbor listade hos oss.

Kvalifikationer

För att lyckas i tjänsten och trivas med rollen behöver du ha lätt för att bygga och vidhålla goda relationer. Du behöver även ha en förmåga att tillsammans med dina medarbetare utveckla verksamheten mot önskade mål och resultat. Du arbetar långsiktigt, uthålligt och i nära samarbete med dina medarbetare.

Du som söker har några års erfarenhet av arbete inom Hälso- och sjukvård i offentlig förvaltning, alternativt motsvarande privat verksamhet. Du har en adekvat högskoleutbildning inom Hälso- och sjukvård eller motsvarande utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Vi värdesätter också tidigare erfarenhet av primärvård och kunskap om intäktsbaserad och konkurrensutsatt verksamhet. Kanske har du redan en ledarskapsutbildning.

Som chef är du en tydlig och entusiasmerande ledare som vill nå resultat samtidigt som du vill ha roligt på arbetet. Du är en förebild och dina värderingar genomsyrar ditt sätt att leda och stämmer överens med Region Hallands värdegrund. Med god kommunikation och lyhördhet skapar du engagemang och delaktighet hos dina medarbetare och du verkar för ett öppet klimat som får dina medarbetare att trivas och utvecklas. En god arbetsmiljö värderas högt och du har medarbetarens så väl som verksamhetens utveckling och välmående i fokus. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Du anställs i en tillsvidareanställning vid din grundprofession med ett förordnande som chef i fyra år.
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/525
Kontakt
  • Annicka Brink, Verksamhetschef, 073-8673424,annicka.brink@regionhalland.se
Publicerat 2024-05-30
Sista ansökningsdag 2024-06-23

Tillbaka till lediga jobb