Medicinkliniken

Vill du arbeta tillsammans med ett härligt gäng på Hjärtmottagningen i Varberg? Är du sjuksköterska och intresserad av pacemaker, välkommen med din ansökan till oss!

Arbetsuppgifter

Att arbeta som sjuksköterska på pacemakermottagningen i Varberg innebär bland annat mottagningsbesök, undersökningar och att genomföra mätningar under pågående deviceimplantation på operationssal. I arbetet ingår även patientadministration samt telefonrådgivning. Du kommer även involveras i olika kvalitetsregister och patientstudier. Mötet med patienten sker ibland redan under vårdtiden för att senare följas upp på mottagningen.

Som medarbetare på Hjärtmottagningen blir du en del av vårt team där du erbjuds ett utvecklande, spännande och omväxlande arbete i en grupp med hög kompetens. Du har tillgång till kontinuerlig kompetensutveckling inom arbetsområdet.

Om arbetsplatsen

Hjärtmottagningen har tre sjuksköterskebaserade områden:

  • Hjärtsviktsmottagningen
  • Kranskärlsmottagningen
  • Arytmimottagningen som indelas i flimmermottagning respektive pacemakermottagning

Vi har utöver detta även en dagvårdsverksamhet för patienter som behöver elkonverteras. Mottagningen har också regionansvaret för akuta implantationer men även samtliga ICD/CRT-operationer inklusive dess uppföljningar.

På Hjärtmottagningen arbetar läkare, sjuksköterskor, biomedicinska analytiker, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi är lokaliserade bredvid hjärtavdelning 5C. Vår ambition är att leverera vård av hög kvalitet med bästa tänkbara service och bemötande gentemot patienter, närstående och kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med erfarenhet inom kardiologi, gärna pacemaker/ICD-behandling. Vi förutsätter att du känner ett stort engagemang för ditt arbete, är nyfiken och patientfokuserad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden så sänd gärna in din ansökan redan idag. 

Övrig information

Arbetstider
På Hallands sjukhus arbetar vi gemensamt med att bemanna den verksamhet som är nödvändig dygnet runt. Det innebär att en del av arbetstiden kan förläggas på kvällar och helger.

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår
Hallands sjukhus erbjuder dig som nyutexaminerad sjuksköterska med högst sex månaders erfarenhet ett basår under ditt första år på sjukhuset.

Under året får du bland annat:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde.
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll.
  • Erfarenhetsutbyte med andra nyexaminerade sjuksköterskor.
  • Möjligheten att göra studiebesök på andra enheter.

Du kommer att få ta del av utbildningstillfällen som är anpassade efter ditt uppdrag som sjuksköterska, Hallands sjukhus i stort och hur du som medarbetare kan utvecklas med oss. Utbildningarna bygger på de sex grunduppdragen för en sjuksköterska och berör ämnen som patientsäkerhet, teamarbete och balans i arbetslivet.

Här kan du läsa mer om Region Hallands basår

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/497
Kontakt
  • Jennie Lindroos, Avdelningschef , 0340-481762
Facklig företrädare
  • Anette Nilsson, Vårdförbundet , 0340-580268
Publicerat 2024-04-29
Sista ansökningsdag 2024-06-02

Tillbaka till lediga jobb