Regionservice, Teknik och fastighet

Lockas du av att arbeta med teknikintensiva fastigheter i en samhällsviktig och trygg organisation? Vår vision är ”Halland – bästa livsplatsen” och vi har kommit en bra bit på vägen. Vill du också göra skillnad för hallänningen? Då har vi tjänsten för dig! Teknik och fastighet söker en drifttekniker med inriktning VVS, med placering i Halmstad.

Verksamhetsområdet Teknik och fastighet levererar professionella tjänster inom teknik och fastighet. Vårt uppdrag är att sköta drift och underhåll av Region Hallands egna fastigheter samt verksamhetsservice.  Genom vår tjänsteleverans bidrar vi till att Region Hallands verksamheter ska kunna fokusera på sitt kärnuppdrag som bidrar till Region Hallands vision – den bästa livsplatsen. 

Om arbetet

Som drifttekniker kommer du främst att arbeta med tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll av tekniska installationer inom VVS. Sjukhusfastigheterna innehåller många tekniskt avancerade system som har mycket höga krav på tillgänglighet. Beroende på din ambitionsnivå finns här möjligheter att utvecklas inom flera inriktningar. I arbetet förekommer även utredningar av omfattande eller återkommande driftstörningar. Exempel på arbetsuppgifter som kan förekomma beroende på din tidigare erfarenhet;

Utföra service på värme-, kyl-, ventilationssystem Tillsyn, skötsel och avhjälpande underhåll på plats av fastigheternas tekniska system så som VA-, VVS, kyl- och tryckluftssystem Utföra luft- och temperaturmätningar Felsökning av processmediasystem t ex värme, kyla, tryckluft och avjoniserat vatten Reparations- och underhållsåtgärder av drifttekniska system Bidra med teknisk kompetens i byggprojekt

Avdelningen är indelad i team med särskilda inriktningar och du planerar din dag tillsammans med ditt team. För planering, uppföljning och dokumentation används ett digitalt systemstöd. När du fått tillräcklig anläggningskännedom och kommit in i rollen förväntas du ingå i avdelningens beredskapsorganisation.

Avdelningens ansvar är Region Hallands fastigheter i Halmstad, Hylte och Laholm. Merparten av arbetet kommer ske på sjukhuset i Halmstad och vårdcentraler i närområdet.

Om arbetsplatsen

Teknik och fastighet är ett område inom förvaltningen Regionservice som har i uppdrag att leverera drift och service av Region Hallands fastigheter och tekniska installationer. Vi har kompetens inom bland annat teknisk förvaltning, el, VVS, gas, styr- & reglerteknik, mekanik, utemiljö och energi.

Vi är cirka 80 anställda och finns i hela regionen. Vi löser vårt uppdrag med en mix av egen personal och underentreprenörer. Vår styrka är att vi är mångkunniga men på samma gång specialiserade på de system som upprätthåller en säker och trygg drift på de mer skyddsvärda fastigheterna i Halland.

Vi verkar över hela länet med personal som utgår från Kungsbacka, Varberg, Halmstad samt Hylte kommun. Tjänsten är placerad på sjukhuset i Halmstad men resor över länet ingår.
Vår vision är ”Halland – bästa livsplatsen” och vi har kommit en bra bit på vägen. Hos oss kommer du mötas av ett trevligt gäng som ställer upp för varandra i det dagliga arbetet!

Passa på att skicka in din ansökan redan idag - urval och intervjuer sker löpande.

Kvalifikationer

Vi söker dig med några års erfarenhet av VVS- eller VA-yrket. Du har förmodligen arbetat som VVS-montör och har ett brett tekniskt kunnande. Vidare är det meriterande om du har kunskap inom något av områdena plåtarbeten, svetsning, elektronik eller mekaniska installationer.

Vidare har du mycket goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift. Du har även vana av att arbeta i IT-system och har goda datorkunskaper. B-körkort är ett krav.

Du tar ansvar och initiativ, kan planera, utföra och dokumentera ditt arbete. Vi ser att du är noggrann och motiveras av att hitta lösningar på problem. I ditt arbete kommer du att ha kontakt med många kunder, det är därför viktigt att du är serviceinriktad och tycker om kundkontakter. Vi ser också att du har en pedagogisk och kommunikativ förmåga. Vi värderar ödmjukhet och lyhördhet högt och tror att du är en social och prestigelös person som bidrar till en positiv anda i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/424
Kontakt
  • Per Lidetun, tf avdelningschef, 0702-345905
Facklig företrädare
  • Ulf Karlsson, Kommunal , 0727-474550
Publicerat 2024-04-10
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb