Närsjukvården Halland

Nu förstärker vi vårt psykosociala team på Vårdcentralen Nyhem med en psykolog. Är du vår nya kollega?

Om tjänsten

Som psykolog hos oss kommer du arbeta med individuell behandling av vuxna patienter med ångestsyndrom, krisreaktioner, lätta och medelsvåra depressioner. Tjänsten innefattar även en viss tjänstgöring på BVC där du träffar barn i åldern 1-6. 

I tjänsten ingår samverkan med andra verksamheter och myndigheter. Som ny hos oss får du givetvis en anpassad introduktion och handledning.

Om oss

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och cirka 10 900 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog. Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes. riskmissbruk och rökavvänjning. Folktandvårdens verksamheter finns även i byggnaden.

Vi är ett härligt gäng som arbetar med en växande framtid i sikte. På Vårdcentralen Nyhem arbetar ett psykosocialt team med kurator och psykolog, där viss del av psykologens tid är på barnmottagningen.  

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad psykolog. Några års arbetslivserfarenhet i området är meriterande. Goda datorkunskaper samt goda kunskaper i svenska i tal och skrift krävs. 

Som person är du engagerad och lyhörd både med patienter och i arbetslaget. Du är flexibel i ditt arbetssätt. Vidare har du ett stort intresse för människor och ser det som en självklarhet med ett gott bemötande mot patienter och medarbetare. Vi lägger stort värde vid att du är en god kollega som gärna samarbetar med andra och som bidrar till en positiv stämning på arbetsplatsen. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrig information

Förmåner
För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Utdrag ur belastningsregister
För dig som blir aktuell för anställning kommer arbetsgivaren att begära att du uppvisar utdrag ur belastningsregistret (som du själv begär ut från Polisen) inför beslut om eventuell anställning, utifrån Lag (2013:852) om registerkontroll av personer som ska arbeta med barn.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/418
Kontakt
  • Anna De Pedis, Avdelningschef, 0734059046
Facklig företrädare
  • Angelica Spaak, Sveriges Psykologförbund, 0340-482197
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-28

Tillbaka till lediga jobb