Kultur och skola, Munkagårdsgymnasiet

Arbetsuppgifter

Vi arbetar med tydliggörande pedagogik och tydlig struktur samt allmändaglig träning med våra boende elever. I arbetet är det coachens uppgift att stötta och inspirera den boende att frigöra sina resurser för att jobba mot ett självständigt liv. I arbetet förekommer både kvälls- och nattjänstgöring på boendet.

Tjänsten är en visstidsanställning från snarast till och med 2024-06-12.

Om arbetsplatsen

Munkagårdsgymnasiet är ett litet gymnasium i Tvååker med enbart Naturbruksprogrammet. Vi har inriktningarna Djurvård, Lantbruk, Skog och Trädgård och förhoppningsvis även Naturturism från hösten. Skolan erbjuder även vuxenutbildning och utbildningar anpassade för elever med en diagnos inom neuropsykiatriska funktionsnedsättningar. Vi är ca 300 elever och 120 personal. Till skolan finns det även ett internat för de elever som har för långt för att dagpendla.

Vill du läsa mer om vår skola?
Här hittar du vår hemsida

Kvalifikationer

Vi söker dig som är beteendevetare, socionom eller har likvärdig utbildning. För den här tjänsten behöver du ha tidigare erfarenhet av att arbeta med människor som har NPF. Är din erfarenhet inom skolvärlden ser vi det som meriterande. B-körkort är ett krav för den här tjänsten.

Som person har du lätt för att anpassa dig till nya situationer. Du är lugn och stabil och har en förmåga att fokusera på rätt saker. Du är tillmötesgående i ditt bemötande och har ett intresse och en vilja att hjälpa andra. Vidare ser vi att du bidrar till ett positivt arbetsklimat och du tar initiativ och uppnår resultat.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Snarast enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75-100%. Visstidsanställning tom 2024-06-12
Ort Tvååker
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/765
Kontakt
  • Fredrik Sandgren Wisén, Boendechef, 0733-342279
Facklig företrädare
  • Mats Persson, Kommunal, 0346-57508
Publicerat 2023-06-05
Sista ansökningsdag 2023-07-10

Retour aux postes vacants