Hallands Sjukhus

Vill du jobba hos oss på Ögonkliniken, som medicinsk sekreterare? Inom vår verksamhet arbetar vi tillsammans för att förbättra och utveckla. Som medicinsk sekreterare får du möjlighet till utveckling i din yrkesroll. Söker du ett stimulerande arbete är detta en tjänst för dig!

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare arbetar du tillsammans med olika professioner inom kliniken och du utgör en viktig del i vårdkedjan. För att få ett omväxlande arbete och skapa bred kompetens har vi ett roterande arbetssätt med bland annat journalskrivning, remisshantering, TeleQ, operationsplanering samt övriga administrativa arbetsuppgifter.

Du kommer även att vara delaktig i vårt kontinuerliga utvecklings- och förbättringsarbete. 

Om arbetsplatsen

Ögonkliniken är organiserad inom område 2, Hallands sjukhus. Kliniken har tre utbudspunkter, en mottagning och operationsavdelning i Halmstad, en mottagning i Varberg och en i Kungsbacka. Ögonkliniken har även slutenvårdsplatser i Halmstad på avdelning 82. Sedan maj 2022 är vi en länsövergripande ögonklinik.

På våra mottagningar arbetar läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, optiker, ortoptister samt medicinska sekreterare, totalt 85 engagerade medarbetare som erbjuder en kvalitativ och professionell vård.

Vi erbjuder dig en trevlig arbetsplats med omväxlande arbetsuppgifter och lärande tillsammans med kollegor som har hög kompetens och ögat i fokus. Det viktigaste för oss är patienten, hålla högsta patientsäkerhet samt att verka för ett gott och utvecklande arbetsklimat.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT och i Office-paketet. Meriterande är erfarenhet från tidigare medicinsk sekreterartjänst och kunskaper i öppenvårdskodning och journalsystemet VAS.

Som person är du ansvarstagande, noggrann och tycker om att vara i förändring. Du har även förmåga att planera och prioritera i det dagliga arbetet. Du kan arbeta både självständigt och i team och du bidrar till en god stämning i teamet. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdagen.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/755
Kontakt
  • Malin Johansson, Bitr Avdelningschef, 070-2376808
  • Minna Idoffsson, Verksamhetschef, 076-6969105
Facklig företrädare
  • Slavica Olander, Vision, 072-5716104
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb