Vårdcentralen Halland

Vårdcentralen Onsala är nu på väg in i en spännande utvecklingsfas. Nu har du möjlighet att bli en del av utvecklingen i en central medicinsk samordnarroll hos oss.
 

Om dig och dina arbetsuppgifter

Vi söker dig som är medicinsk sekreterare och som är intresserad av att ha en central roll på vårdcentralen. Förutom sedvanliga arbetsuppgifter som medicinsk sekreterare ser vi behov av att samordna administration, planering och koordinering av verksamhetens behov. Andra arbetsuppgifter kan gälla schemaläggning, statistik, kvalitetsregistreringar, remiss- och fakturahantering. Du behöver ha kunskap och intresse av att hantera de IT-system vi använder oss av, som VAS, Medspeach, Självservice, Agresso. BO m.fl. Om intresse finns kan möjligheten finnas att även vara IT-samordnare.

Då rollen är ny för oss kommer den att utformas tillsammans med dig, allt eftersom du kommer in i rollen. Du kan även komma att ingå i vårdcentralens ledningsgrupp, då det planeras för förbättringsarbeten och workshifting inom vårdadministration.

På den här tjänsten hos oss gör du skillnad för andra människor varje dag. Här finns utmanande arbetsuppgifter och du har stora möjligheter att utvecklas i ditt yrke och som person.

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Onsala har cirka 11 200 listade invånare. Vi är en stor tvärprofessionell arbetsgrupp på cirka 45 personer som alla bidrar till att optimera vårdcentralens utbud efter invånarnas behov. Vi har de kompetenser och resurser som behövs för att erbjuda en god och nära vård såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning samt psykolog. Vi är måna om en arbetsmiljö där alla kan känna sig stolta över sitt arbete och där vi utvecklas tillsammans.

I augusti får vi en ny verksamhetschef med mångårig erfarenhet av ledarskap och arbete på vårdcentral. Fokus kommer att ligga på utveckling och ständiga förbättringar, där grunden är delaktighet och tillit i de processer som leder verksamheten framåt mot våra mål och nöjda patienter.  
 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Vi ser gärna att du som söker har erfarenhet eller kunskap om de administrativa system vi arbetar i. Erfarenhet från primärvård är meriterande liksom erfarenhet av utveckling inom förbättringsarbete och digitalisering. Drivs drivs du av dessa frågor så har vi jobbet för dig!

För att trivas i rollen ska du självständigt kunna samordna, prioritera och strukturera administrativ verksamhet. Noggrannhet och god planerings-och samarbetsförmåga är en förutsättning. Som person är du initiativrik, lösningsfokuserad, konstruktiv och med god servicekänsla. Du har ett öga för helheten och kvaliteten i arbetet du producerar. Du tycker om att möta och arbeta med människor. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Har du frågor så slå gärna någon av oss en signal så berättar vi mer!

Varmt välkommen med din ansökan!
Intervjuer är inplanerade till V. 33.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% eller enligt överenskommelse.
Ort Onsala
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/751
Kontakt
  • Susann Börjesson, Tf. verksamhetschef, 073–8681601(Sem.V.26-29+V.31)
  • Charlott Svensson, tillträdande verksamhetschef , 0790-661796(Sem.V.28-31)
Facklig företrädare
  • Cecilia Örneflo, Vision, cecilia.orneflo@regionhalland.se
Publicerat 2023-06-02
Sista ansökningsdag 2023-08-10

Tillbaka till lediga jobb