Hallands Sjukhus

Är du intresserad av ett varierande och omväxlande arbete är Medicinska akutvårdsavdelningen (Mava) rätt arbetsplats för dig! Här jobbar vi ständigt med att hitta lösningar och förbättringar för våra patienter. Vi söker nu en engagerad medicinsk sekreterare för ett vikariat till vår medicinska akutvårdsavdelning. 

Om tjänsten

Här hos oss kommer du ha en central roll för hela avdelningen. I ditt arbete samarbetar du med olika professioner för att säkerställa en effektiv kommunikation och en smidig administration.

I rollen som medicinsk sekreterare på mava är dina arbetsuppgifter medicinsk dokumentation i journalsystemet VAS, diagnosregistrering, scanning, posthantering, bokar in och planera besök och ansvar för inkommande telefonsamtal. 

Hos oss får du en strukturerad och anpassad introduktion i arbetet för att du ska känna dig trygg på din nya arbetsplats.

Tjänsten som utannonseras är ett vikariat på ett år med möjlighet till förlängning. 

Om oss

Mava är en medicinsk akutvårdsavdelning som tillhör Hallands sjukhus. Vi har inriktning akutsjukvård och dagvårdsplatser enligt SFÖ-protokoll. Inom avdelningen ryms även specialiteterna för endokrinkronologi och gastroenterologi. Vår huvudsakliga verksamhet är akut slutenvårds arbete. Vi arbetar i team läkare, sjuksköterskor, undersköterskor, sekreterare, transportör och ett nära samarbete med vårdnäraservis. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare och vi förutsätter att du har goda kunskaper inom IT och i Office-paketet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet av arbete som medicinsk sekreterare och kunskaper i journalsystemet VAS. För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, så väl i tal som skrift.

Vi söker dig med en god samarbetsförmåga. Du gillar ett varierande arbete där intensiteten på arbetsuppgifterna kan växla. Vi ser att du är engagerad, ansvarstagande och har en god struktur på ditt arbete. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-09-15
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/748
Kontakt
  • Malin Gottfridsson, Avdelningschef, 035-174358
Facklig företrädare
  • Anna Johansson, Vision, 035-2416479
Publicerat 2023-06-07
Sista ansökningsdag 2023-07-02

Retour aux postes vacants