Närsjukvården Halland

Nu söker vi dig som är arbetsterapeut och vill arbeta en del av din tjänst som rehabkoordinator! Vår nuvarande Rehabkoordinator kommer att fortsätta arbetet i det psykosociala teamet och vi stärker därför upp med ytterligare en kollega hos oss. Sök redan idag!

Arbetsuppgifter

Som rehabkoordinator är du den samordnande länken inom vårdcentralernas rehabiliteringsuppdrag och kommer att vara vårdcentralens kontakt mot externa partners. Du anställs i din grundprofession, varav du arbetar 40% som arbetsterapeut och 60% som rehabkoordinator. Du vägleder och guidar rehabiliteringsteamet, men även patienter i sjukskrivningsprocessen.

Därutöver ansvarar du för den administrativa samordningen och deltar i avstämningsmöten, samt bistår våra läkare med intygshantering. Du har en central roll när det gäller intern och extern patientsamordning. I rollen ingår även att du arbetar konstruktivt i teamen och är ett stöd för patienterna. 

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Nyhem ligger i Halmstad och är en trivsam vårdcentral med fräscha lokaler och vi har drygt 10 900 listade patienter. Här finns läkarmottagning, laboratorium, BVC, distriktssköterskemottagning, sjukgymnastik, arbetsterapeut, kurator, psykolog och rehabkoordinator.

Vi har även specialistmottagning för astma/KOL, diabetes, riskmissbruk och rökavvänjning. Det är ett härligt gäng som arbetar här och nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Det är ett härligt gäng som arbetar här med en växande framtid i sikte. Vi söker nu dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet tillsammans med oss.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Du behöver ha några års erfarenhet av yrket och gärna erfarenhet av att jobba på vårdcentral. Du har intresse, kompetens och tidigare erfarenhet av koordinering av sjukskrivna. 

Som person är du engagerad och har lätt för att samarbeta. Du är drivande i rehabiliteringsfrågorna och kunnig inom försäkringsmedicin. Du trivs med och tycker om att koordinera flera uppgifter och kontakter genom olika möten med patient, kollegor eller övriga samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/729
Kontakt
  • Eva Holstner, verksamhetschef, 070-2480136
Facklig företrädare
  • Karin Georgson, SACO, 035-134536
Publicerat 2023-05-30
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Tillbaka till lediga jobb