Vårdcentralen Halland

Vi söker nu ytterligare en specialistläkare i allmänmedicin, då en av våra trotjänare ska gå i pension i sommar. Är det kanske du som vill bidra med din kompetens och ditt engagemang för att tillsammans med oss bygga framtidens vårdcentral?

Du kommer till en fullbemannad vårdcentral med sju andra specialistläkare i allmänmedicin.

Är du en person som vill arbeta på en av vårdcentralen Hallands större vårdcentraler och få ta del av de fördelar som finns i den stora organisationen? Har du erfarenhet av utveckling inom förbättringsarbete och digitalisering är det fördelaktigt eller drivs du av dessa frågor så har vi jobbet för dig!

Om arbetsplatsen

Vårdcentralen Onsala har i dag har ca 11 200 listade invånare. Vi är en stor tvärprofessionell arbetsgrupp på cirka 45 personer som alla bidrar till att optimera vårdcentralens utbud efter patientens behov. Vi har de mottagningar som behövs för att erbjuda en god och nära vård såsom rehab, BVC, astma/KOL, diabetesmottagning samt psykolog. Hos oss är alla spelare viktiga i teamet.

Inför 2024 kommer vi att lägga stort fokus på utveckling och förbättringar av de fantastiska resurser vi har att tillgå. Med mål att leverera god och säker vård för våra hallänningar. 

I augusti får vi en ny verksamhetschef med mångårig erfarenhet av ledarskap och arbete på Vårdcentral. Fokus kommer att ligga på delaktighet och tillit i de processer som leder verksamheten framåt mot våra mål och nöjda patienter.
 

Arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter omfattar det breda allmänmedicinska området. Du har såväl planerade som akuta besök där du möter patienter i alla åldrar. Vårdcentralen Onsala fortsätter resan mot att ta ansvar för hela närsjukvårdsuppdraget, när vi möter patienterna där de finns. Detta innebär både digitala och fysiska vårdmöten. Vi erbjuder dig möjligheten att förlägga en del av din tid på distans. I chatten håller vi kontakt digitalt med våra patienter vilket gör det enkelt med uppföljningar på distans. För dig som läkare innebär det att din vardag och dina arbetsuppgifter blir än mer varierade. Då vi har ansvar för flera SÄBO på Onsala-halvön är det meriterande om du har intresse för äldres hälsa och sjukdomar.

Handledning av utbildningsläkare kan komma att bli en del av ditt dagliga arbete. Vi ska inom kort rekrytera en ST-läkare och det finns leg. läkare i teamet.

Vi är måna om en arbetsmiljö där alla kan känna sig stolta över sitt arbete och där vi utvecklas tillsammans. Som läkare kommer du att vara med och påverka och utforma nya arbetssätt.

Om dig

När det gäller de formella kraven välkomnar vi dig som är legitimerad specialistläkare i allmänmedicin. Även andra specialiteter som vi bedömer relevanta för vår verksamhet, så som internmedicin eller geriatrik, kan komma i fråga. Oavsett specialitet krävs behörighet att verka inom svensk sjukvård. För att säkerställa god och säker kommunikation ställs krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

För att trivas hos oss bör du ha en väl utvecklad samarbetsförmåga. Grunden för gott samarbete är kommunikation och att konstruktivt kunna bidra till att lösa de utmaningar och prioriteringar vi ställs inför varje dag. Du behöver därtill vara strukturerad och flexibel samt ha en positiv inställning till ditt arbete och handla i enighet med fattade beslut, policys och riktlinjer.

Du underhåller och utvecklar både din och teamets kompetens, samt är med och tar initiativ som driver vår vårdcentral framåt. Du ska tycka att just du kan bidra och vara en del av helheten i team Onsala. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort B-krävs.

Blir du nyfiken? Slå mig gärna en signal så kan vi diskutera vidare.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%. Sysselsättningsgrad kan diskuteras.
Ort Onsala
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/723
Kontakt
  • Susann Börjesson, Tf. verksamhetschef, 073–8681601
Facklig företrädare
  • Andrea Berg, Hallands läkarförening, andrea.berg@regionhalland.se
Publicerat 2023-05-29
Sista ansökningsdag 2023-06-25

Retour aux postes vacants