Folktandvården Halland

Vill du utvecklas i ditt arbete som tandsköterska? Välkommen till en arbetsgrupp med nära till skratt, där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra. 

Arbetsuppgifter

I rollen som tandsköterska hos oss utgör du en viktig del av vårt team. Du kommer att arbeta tillsammans med tandläkare och tandhygienister med patientens bästa i fokus. I arbetet ingår arbetsuppgifter såsom assistans, receptionsarbete, sterilarbete och profylax mm. Vi välkomnar och uppmuntrar även dina egna intresseområden. 

Om arbetsplatsen

Hos oss är kunden i centrum och vi tror på ett nära samarbete oss kollegor emellan. Vi erbjuder handledning och möjlighet till kompetensutveckling. Vi har en bred kompetens inom barn och vuxentandvård, inklusive implantatprotetik och kirurgi. Vi kan även erbjuda tandvårdsrädda patienter lustgas.

Som tandsköterska hos oss blir du en del av en personalgrupp som består av cirka 50 personer med varierande bakgrund och erfarenhet. Vi har ett arbetssätt där vi jobbar tillsammans, där vi tar oss tid att hjälpa och stötta varandra och där det är nära till skratt. Ett av våra mål är att ha varaktiga arbetsteam som består av tandläkare, tandsköterska och tandhygienist för att kunna ge bästa möjliga tandvård. 

Kvalifikationer

Du som vill bli en del av vårt team har en godkänd tandsköterskeutbildning med dig. Tidigare erfarenheter inom yrket är meriterande, men inget krav. Att du behärskar svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. 

I det dagliga arbetet sätter du patienten i fokus och trivs med att arbeta såväl självständigt som i team. Du har förmågan att förstå och arbeta utifrån ett helhetsperspektiv för klinikens bästa och vi ser gärna att du som vi är intresserad av systematiska förbättringar och bidrar till kunskapsutbyte. Att driva idéer och söka nya arbetssätt är något som engagerar dig. Vi värdesätter egenskaper som engagemang, samarbetsförmåga och att du är serviceinriktad. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Varm välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/699
Kontakt
  • Camilla Savblom-Olausson, Avdelningschef, 070-2476146
Facklig företrädare
  • Pia Lundin, Vision, 0340-482300
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb