Hallands Sjukhus

Välkommen att söka till en arbetsplats med god stämning där du får fantastiska kollegor med stort intresse för barn och ungdomars sjukvård. Barn- och ungdomsklinikens vision är att ge bästa möjliga vård till barn, ungdomar och deras familjer i en miljö där lek, glädje delaktighet och trygghet präglar verksamheten.

Om arbetet

Som sjuksköterska på barn- och ungdomskliniken arbetar du i en öppen och positiv miljö. Du arbetar i ett nära samarbete med andra yrkeskategorier kring barnen och deras familjer. Dina arbetsuppgifter är omväxlande och du möter en stor variation av diagnoser då vi vårdar barn från många olika kliniker. Vi har regelbunden kompetensutveckling bland annat i form av föreläsningar och digitala utbildningar.

Vilka är vi?

Barn- och ungdomskliniken i Halland är en länsövergripande klinik för barn- och ungdomar upp till 18 års ålder. Slutenvården bedrivs på avdelning 62 och avdelning 63. Avdelningarna har ett nära samarbete och personalen arbetar på båda avdelningarna. Vi sätter stort värde i att engagera barn och ungdomar i vården. Bland annat har vi ett Ungdomsråd och en patientenkät som en del i vårt utvecklingsarbete.

Avdelning 62 är en avdelning med elva vårdplatser med inriktning på barnmedicin, kirurgi och ortopedi. Avdelning 63 är en infektionsavdelning med elva vårdplatser med inriktning mot infektionssjukdomar samt öron-näsa-hals. På avdelningarna finns lekterapi och sjukhusskola. I den här tjänsten arbetar du på både avdelning 62 och avdelning 63.

Om du är intresserad och vill få en inblick i vad det innebär att arbeta på en barn- och ungdomsavdelning är du välkommen att besöka avdelningarna eller att hospitera någon dag hos oss.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och är intresserad av att arbeta inom barnsjukvården. Specialistutbildning inom barn- och ungdomsvård är meriterande.

Du har en god kommunikativ förmåga och ser det som en självklarhet att bemöta patienter, deras familjer samt kollegor på bästa sätt. Du arbetar med barn och ungdomar i centrum och involverar hela familjen. Vi värderar också att du är trygg i din yrkesroll, besitter en empatisk förmåga och har lätt för att samarbeta mellan professionerna.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/696
Kontakt
  • Helen Isaksson, Avdelningschef avd 63, 035-134132
  • Karin Dahlin, Avdelningschef avd 62, 035-174332
Facklig företrädare
  • Johanna Rosdahl, Vårdförbundet, 035-134189
Publicerat 2023-05-19
Sista ansökningsdag 2023-06-02

Tillbaka till lediga jobb