Hallands Sjukhus

Vi söker nu en legitimerad underläkare för tidsbegränsad anställning vid kirurgkliniken vid Hallands sjukhus, med placering i Halmstad.

Om tjänsten

Hos oss arbetar du som vill ha ett spännande och varierat arbete. Du kommer att arbeta på vår akutmottagning, operationsavdelning, mottagning samt på våra vårdavdelningar på samma sätt som våra ST-läkare och du får även gå relevanta utbildningar.

Om arbetsplatsen

Kirurgkliniken vid Hallands sjukhus är en organisatorisk enhet med två utbudspunkter, Varberg och Halmstad. Kliniken bedriver såväl akut som elektiv sluten- och öppenvård. Vid båda sjukhusen bedrivs basal kirurgisk vård. Mer specialiserad övre gastrointestinal kirurgi är förlagd i Varberg och den kärlkirurgiska verksamheten är förlagd till Halmstad.  Totalt är vi cirka 250 medarbetare på kliniken och 72 vårdplatser är fördelade mellan Varberg och Halmstad. Läkargruppen på kirurgikliniken består i nuläget av totalt cirka 50 läkare.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad läkare. Har du genomfört AT- och ATLS-utbildning ser vi det som meriterande. Som person är du målmedveten, lyhörd och ödmjuk i ditt arbete och du drivs av en vilja att både själv utvecklas i din roll och utveckla de metoder du arbetar med. Du har lätt att samarbeta i en arbetsgrupp och har högt fokus på kvalitet i det du gör. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% Tidsbegränsad anställning 6 mån med ev. möjlighet till förlängning
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/684
Kontakt
  • Claes Hjalmarsson, Verksamhetschef, 035-134800
Facklig företrädare
  • Mihai Ölund, Hallands läkarförening, 035-147761
Publicerat 2023-05-17
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb