Regionservice

Är du en fena på att strukturera och planera ditt arbete? Brinner du för god service och vill arbeta i ett team? Vi söker nu en ny kollega, välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent hos oss är dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Kontering av leverantörsfakturor i ekonomisystemet Agresso
  • Hantering av funktionsbrevlådor
  • Påminnelse- och inkassoprocesser
  • Telefonsupport mot interna och externa kunder

Arbetet innebär till stor del att möta kollegor, leverantörer och patienter per telefon samt att handlägga och bevaka ärenden administrativt. 

Om arbetsplatsen

Gemensam administrativ service (GAS) har som uppdrag att leverera administrativa tjänster inom områdena ekonomi, PA/lön samt utveckling och verksamhetsstöd för regionens IT-system inom området. Vårt arbete präglas av kundfokus och kvalitet och ska aktivt och i dialog med kunderna arbeta med att följa upp och utveckla våra tjänster. Genom spetskompetens i kombination med effektivitet och service är GAS ett stöd till förvaltningarna inom Region Halland.

Fakturaservice är den avdelning inom GAS som arbetar med leverantörsfakturor, utbetalningar till privata vårdgivare, vårdgaranti, sjukresor, EU-vård samt administrerar vårdvalet. 

Kvalifikationer

Du som söker har minst gymnasial utbildning med inriktning ekonomi, är du gymnasieekonom krävs arbetslivserfarenhet av liknande uppgifter som framgår i denna tjänst. Du har mycket goda IT-kunskaper och är van att arbeta i Officepaketet. För tjänsten krävs även mycket goda kunskaper i svenska språket, både i tal och skrift.

Har du en vidareutbildning inom ekonomi är det meriterande. En fördel är det även om du har tidigare erfarenhet som ekonomiassistent, och av arbete i tex Agresso. Har du tidigare arbetat i offentlig verksamhet och har telefonvana ser vi det som ett plus.

För att lyckas och trivas i rollen som ekonomiassistent behöver du ha en god förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Din samarbetsförmåga är god och du har en väl utvecklad känsla för service. Förmåga till flexibilitet, att kunna prioritera och att arbeta lösningsorienterat är också viktiga egenskaper. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

I den här rekryteringen tillämpar vi löpande urval, vilket innebär att du kan komma att bli kallad på intervju innan sista ansökningsdag. 

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/679
Kontakt
  • Qendresa Mazreku, Avdelningschef, 079-0989325
Facklig företrädare
  • Jeannette Miller, Vision, 073-1432084
Publicerat 2023-05-22
Sista ansökningsdag 2023-06-12

Tillbaka till lediga jobb