Vårdcentralen Halland

Vi söker nu en legitimerad läkare som vill bidra med sin kunskap och kompetens till vårt team. Välkommen till oss!

Arbetsuppgifter

Som läkare hos oss kommer du mötas av ett gott gäng som är vana vid att arbeta i team. Vi lägger stort fokus på samarbete, teamkänsla och försöker ständigt vara nytänkande i det vi företar oss. För att ta omhand patienter med psykisk ohälsa har vi ett tvärprofessionellt rehabteam där alla professioner ingår.

Du kommer att arbeta med god variation av arbetsuppgifter, allt utifrån patienternas vårdbehov. Det innebär dels mottagningsarbete, kontakt via telefon, men även i chatt. Nu söker vi dig som vill vara med och utveckla vår verksamhet ytterligare.

Vi söker nu en läkare för att vikariat på 6 månader med möjlighet till ST.

Om arbetsplatsen

På vårdcentralen Veddige möter du professionella och engagerade medarbetare som tar väl hand om varandra och våra patienter. Hos oss blir du en del av ett mycket kompetent team som med stort engagemang driver vårdcentralens utveckling framåt. Vi välkomnar nya kollegor som tillför nya idéer!

Vår vårdcentral består av läkar- och distriktssköterskemottagning, provtagning, sjukgymnastik, arbetsterapi, psykolog, kurator, BVC, specialistmottagningar för astma/KOL, neurorehab, diabetes, rökavvänjning och riskbruk. Det är viktigt för oss att vården sker på rätt vårdnivå med patienten i fokus, respekt för individen och ett bra samarbete mellan professionerna. Vår vårdcentral har även en filial i Bua.

Kvalifikationer

Du som söker är legitimerad läkare. Har du tidigare erfarenhet av att ha arbetat i primärvård eller har erfarenhet av andra närliggande arbetsområden är det önskvärt, men inget krav. För den här tjänsten ser vi att du har goda kunskaper och/eller erfarenhet av svensk sjukvård. 

Du behöver påvisa flexibilitet och engagemang för att ta ansvar på patientens vård. Du behöver trivas med och se din roll som en i ett team och lösa situationer och behov dagligen tillsammans med övrig personal. Då du arbetar i ständig dialog med patienter, anhöriga, kollegor och andra verksamheter är det ett krav att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift (C1 nivå). Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Urval kommer ske löpande så tveka inte att skicka in din ansökan redan idag!

Varmt välkommen med din ansökan!

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du trivs och utvecklas i ditt arbete.
Läs gärna mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Veddige
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/662
Kontakt
  • Valentina Trpezanovska, Verksamhetschef, 070-5782130
Facklig företrädare
  • Isabell Österås Inghardt, Hallands läkarförening, 0340-482062
Publicerat 2023-05-11
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb