Medicinsk diagnostik Halland

Vi söker nu dig som är legitimerad Biomedicinsk Analytiker eller Röntgensjuksköterska och som vill utvecklas tillsammans med oss!

Om arbetet

Här på Nuklearmedicin i Halmstad erbjuder vi ett varierat arbete med mycket egenansvar. Utöver beredning av radiofarmaka i Hotlab, bildtagning och administrering ansvarar vi även för inköp till avdelningen och bokning av patienter.

Våra arbetstider är måndag-torsdag 07:0-16:00 och fredag 07:00-13:30.

Om oss som arbetsplats

Vi är en länsövergripande mottagning med två SPECT/CT-kameror (GE) och har både vuxna och barn som patienter. Vi har ett brett utbud av undersökningar t.ex. myokardscintigrafi, skelettscintigrafi, lungscintigrafi, sentinel node, njurscintigrafi och tillhandahåller även en prostatacancerbehandling.

Du kommer att få arbeta i en liten och tajt arbetsgrupp med två biomedicinska
analytiker, två röntgensjuksköterskor, tre läkare och en medicinsk sekreterare. En stor del av vår styrka som liten arbetsgrupp, ligger i flexibiliteten kring ledigheter, semestrar och övrig planering.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad biomedicinsk analytiker eller röntgensjuksköterska, du som snart är klar med dina studier är också kvalificerad att söka.

Samarbetsförmåga och initiativförmåga är två starka attribut vi önskar se hos dig som söker. Du trivs med eget arbete lika väl som att arbeta i team och har ett flexibelt förhållningssätt. Som person värnar du om öppna dialoger, delaktighet och att utveckla vår verksamhet tillsammans.
Goda kunskaper i svenska språket i såväl tal som skrift är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Övrigt

Nya medarbetare som tar anställning i Region Halland kan erbjudas personalbostäder för uthyrning under en begränsad period.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/634
Kontakt
  • Annika Boberg, Avdelningschef, 0790-652574
Facklig företrädare
  • Gabor Barabas, Vårdförbundet, 035-131301
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-28

Tillbaka till lediga jobb