Hallands Sjukhus

Nu söker vi på IVA Varberg nya kollegor. Vill du arbeta i ett arbetslag som är utöver det vanliga? Nu har du möjligheten att tillhöra ett sammansvetsat och erfaret arbetslag som allesammans brinner för patienter, anhöriga och för ett gott samarbete där alla skall känna att det är roligt att gå till arbetet.

Om arbetet

Som IVA sjuksköterska hos oss kommer du att arbeta med sedvanliga arbetsuppgifter på en allmän IVA samt även bemanna vår postoperativa enhet. På IVA vårdar vi en mängd olika sjukdomstillstånd såsom sepsis, andningsinsufficiens, smärtproblematik, hjärtstopp, trauma och många andra diagnoser. Då vi är ett mellanstort sjukhus utan ett Universitetssjukhus i vår region kan vi få förbereda allt från barn till trauma hos oss innan transport till större sjukhus där mer specialiserad vård krävs. De IVA-sjuksköterskor med längre erfarenhet är även medföljande i vissa ambulanstransporter.

Vi fungerar även som en resurs för hela sjukhuset då vi arbetar med MIG (mobil intensivvårds grupp). MIG innebär att övriga avdelningar kan konsultera oss på IVA i frågor som rör deras patienter. En läkare och IVA-sjuksköterska besöker då avdelningen för en gemensam bedömning och eventuella förslag till åtgärder eller inläggning hos oss på IVA.

Vi arbetar även med PIG-grupp (post intensivvårds grupp) där vi följer upp de IVA patienter som har varit hos oss länge och/eller har behov av uppföljning efter det att IVA-vården har avslutats.

På postop är det ett varierat tempo då flödet styrs av behovet. Vi vårdar huvudsakligen patienter som är inlagda på sjukhuset. Det varierade flödet styrs av dagens ingrepp samt hur lång tid de olika ingreppen tar. Detta innebär även att du bör ha ett sinne för logistik och gilla stunder med högre arbetstempo.

Vi har satsat på den interna utbildningen och har upprepade utbildningstillfällen under veckorna samt utbildningsdagar 1gång/termin. Vi har simuleringsövningar regelbundet för att öva på olika scenarier samt öva på vårt samarbete. Vi har en arbetstidsmodell som baseras på arbetstidsförkortning r/t hur många nätter du arbetar.

Tjänsterna vi utlyser är arbetstid dag/kväll. 

Om arbetsplatsen

På IVA Varberg arbetar cirka 75 sjuksköterskor och undersköterskor tillsammans. Vår avdelning är en allmän IVA med 6 vårdplatser. Vi har även en postoperativ verksamhet med 12 vårdplatser för inneliggande kirurgi. Då IVA och Postop ryms inom vår verksamhet blir arbetet varierat.

Vi erbjuder en fantastisk och utvecklande arbetsplats med kompetenta medarbetare som arbetar med patienten i centrum. Vi har en fantastisk utegård där patienter kan mobiliseras ut direkt från sal samt en plats där personalen kan ta både fikastund och lunch ute. Anhörigutrymmen är mycket generösa samt så har vi ett mycket vackert avskedsrum.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med examen från vidareutbildning inom intensivvård och som är på väg mot något nytt, spännande och utmanande.

Du värdesätter hög kvalitet både i omvårdnaden om patienten och i mötet med dess anhöriga. Nu har du chansen att jobba hos oss och därmed få denna möjlighet. Vi önskar att du har ett genuint intresse för människor och att du sätter patienten i fokus är ett grundläggande krav. Vi lägger stor vikt vid din ansvarstagande förmåga och att du kan arbeta både självständigt och i grupp. Du är bekväm i din yrkesroll, engagerad och flexibel.

Vi värdesätter också att du är van vid att planera, duktig på att samarbeta och bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi arbetar ständigt med att förbättra vården och som medarbetare är du en viktig del i avdelningens utvecklingsarbete. Vill du arbeta i ett stimulerande, kreativt och lärande arbetsklimat tillsammans med kompetenta och engagerade medarbetare så är detta jobb för dig! Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Är du nyfiken på denna tjänst och har frågor, tveka inte att ringa. Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, vilket innebär att du kan komma att kallas till intervju innan sista ansökningsdag.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Tillträde enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Varberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/632
Kontakt
  • Agneta Olofsson, Avdelningschef , 0340-482248
  • Paula Arthur Örngård, Avdelningschef , 0340-481472
Facklig företrädare
  • Madelene Eriksson Vårdförbundet, 0340-480440
Publicerat 2023-05-08
Sista ansökningsdag 2023-05-29

Tillbaka till lediga jobb