Hallands sjukhus, Kvinnokliniken

 

I slutet av 2024 planerar regionen att införa Cosmic, som kommer att ersätta flera system som vi använder idag, bland annat VAS. Av denna anledning har vi behövt avsätta personal för att utbilda i det nya vårdsystemet. Vi söker nu därför en sjuksköterska med intresse av kvinnosjukvård.

Arbetsuppgifter

I arbetsuppgifterna ingår telefonrådgivning och omhändertagande av akut sjuka patienter på vår gynekologiska akutmottagning.

Om arbetsplatsen

Gynekologimottagningen är uppbyggd av olika team inom telefonrådgivning, abort, fertilitet, dysplasi, inkontinens, operation, vulva, endometrios och onkologi. Här arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor, undersköterskor, medicinska sekreterare, sexolog och kurator.

Mottagningen är öppen dagtid måndag till fredag och under öppettiden ansvarar vi också för den gynekologiska akutmottagningen. Gynekologiska mottagningen och gynekologiska avdelningen tillhör en enhet med en gemensam chef. Vi har ett nära samarbete mellan avdelningen och mottagning.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Tidigare erfarenheter av gynekologisk vård och mottagningsarbete såsom TeleQ, 1177 och Provisio är meriterande, likaså om du har tidigare erfarenhet av att assistera vid operationer.

Som person är du lugn, trygg och stabil. Då du samverkar med olika professioner och kollegor, inom det egna teamet såväl som utanför, är det av största vikt att du har hög samarbetsförmåga. Du är ansvarstagande med god förmåga att skapa goda relationer. För dig är det självklart med ett professionellt och empatiskt förhållningssätt mot såväl kollegor som patienter och närstående. Vidare ser vi att du är flexibel och har lätt för att anpassa dig till nya omständigheter.

För att säkerställa en god och säker kommunikation med kollegor, patienter och övriga kontakter ställer vi krav på goda kunskaper i svenska språket, i såväl tal som skrift.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi hoppas att vi har väckt din nyfikenhet! Vi ser fram emot din ansökan och berättar gärna mer för dig om vår verksamhet vid ett personligt möte!

Varmt välkommen med din ansökan!

Våra erbjudanden

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete.
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Basår

Som nyutbildad sjuksköterska eller om du har högst sex månaders erfarenhet, börjar din anställning hos oss med ett basår. Det innebär att du får extra stöd under ditt första år som sjuksköterska och en trygg och bred introduktion till yrket genom:

  • Kompetensutveckling inom ditt yrkesområde
  • Handledning där du i grupp reflekterar över din yrkesroll och situationer som kan uppstå i ditt arbete
  • Erfarenhetsutbyte med andra i samma situation
  • Möjlighet att under två dagar hospitera på en annan enhet

Du kan läsa mer om basåret på Hallands sjukhus här.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%.
Ort Halmstad
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/609
Kontakt
  • Sevdije Zekaj, Avdelningschef , 035-136636
Facklig företrädare
  • Pauline Henningsson, Vårdförbundet, 035-136683
Publicerat 2023-04-28
Sista ansökningsdag 2023-05-31

Tillbaka till lediga jobb