Medicinsk diagnostik Halland

Om arbetet

Region Hallands vision är att bli den bästa livsplatsen och vi vet att våra medarbetare är nyckeln till våra goda resultat i många nationella mätningar. Vi är på ständigt på jakt efter nya stjärnor och vi hoppas att just du, med din kunskap och kompetens, kan hjälpa oss att fortsätta nå vår vision!

Vi söker nu en semestervikarie till vår provtagningsenhet. Du kommer att arbeta med provtagning av patienter vid Klinisk kemi och transfusionsmedicin Halland, med placering i Falkenberg. Våra verksamheter inom Medicinsk diagnostik är ständigt under utveckling, vilket gör det både intressant och utmanande att arbeta hos oss.

Om arbetsplatsen

Förvaltningen Ambulans, diagnostik och hälsa är länsövergripande och omfattar cirka 1100 medarbetare. Utifrån Region Hallands vision ”Bästa livsplatsen” verkar Ambulans, diagnostik och hälsa för en god hälsa hos befolkningen. Våra medarbetare är nyckeln till att bedriva en verksamhet med hög kvalitet. Vår utgångspunkt är alltid patienten och den halländske medborgaren.

Området Medicinsk diagnostik består av Röntgen, Klinisk kemi och transfusionsmedicin, Klinisk mikrobiologi och vårdhygien och Klinisk patologi och cytologi. Vi har verksamhet vid Hallands sjukhus i Halmstad, Varberg, Kungsbacka och Falkenberg.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska eller undersköterska och vill arbeta hos oss under sommaren 2023. Erfarenhet från omvårdnadsarbete och provtagning är meriterande. Du som är under pågående vårdutbildning har även du möjlighet att söka sommarvikariatet. Arbetet hos oss innebär att du kommer att arbeta självständigt men också vara en del av ett team. Det är därför viktigt att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet då arbetet innebär nära patientkontakt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Urval och intervjuer sker löpande under ansökningstiden, så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt.

Vårt erbjudande

För oss är det viktigt att du ska trivas och utvecklas i ditt arbete. 
Läs mer om vilka förmåner vi kan erbjuda dig som anställd.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 85%
Ort Falkenberg
Län Hallands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/445
Kontakt
  • Nina Gillemo-Andersson, Avdelningschef, 035-131806
Facklig företrädare
  • Åsa Bengtsson, Kommunal, 0346-56082
Publicerat 2023-03-24
Sista ansökningsdag 2023-04-09

Tillbaka till lediga jobb